ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
Ξεκινούν στις 10 Μαΐου και θα διαρκέσουν έως τις 30 Μαΐου 2018, οι αιτήσεις εγγραφής στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Κορυδαλλού για το εκπαιδευτικό έτος 2018- 19. 

Δικαίωμα εγγραφής έχουν βρέφη από 8 μηνών έως 5 ετών. 

Για τις νέες εγγραφές, οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στο Γραφείο Γραμματειακής Υποστήριξης των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών, Σολωμού & Χειμάρας 2-4, τηλ. 2104946113– 2104949298, ενώ για τις επανεγγραφές τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στο τμήμα που φιλοξενούνται τα παιδιά. Μέρες και ώρες εγγραφών: Πέμπτη 10 Μαΐου έως Τρίτη 22 Μαΐου, ώρες 12.00- 15.00 και Τετάρτη 23 Μαΐου έως Πέμπτη 31 Μαΐου ώρες 18.00 έως 20.00. Αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά δεν θα παραλαμβάνονται.  

Οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Κορυδαλλού είναι χώροι αγωγής, εκπαίδευσης και φροντίδας. Βασικοί τους στόχοι είναι η ομαλή σωματική, ψυχοκινητική και νοητική εξέλιξη κάθε παιδιού, με σεβασμό στην προσωπικότητα του, η εξάλειψη ανισοτήτων και διακρίσεων, καθώς και η κάλυψη των αναγκών των παιδιών και των οικογενειών τους, ιδιαίτερα στην δύσκολη περίοδο κοινωνικής και οικονομικής κρίσης που διανύουμε. 

Στελεχώνονται με παιδαγωγικό προσωπικό κατάλληλα καταρτισμένο και εξειδικευμένο για όλες τις ηλικιακές ομάδες, καθώς και παιδίατρο, παιδοψυχολόγο, εργοθεραπεύτρια, δασκάλους Μουσικής Αγωγής, Μουσικοκινητικής Αγωγής και Φυσικής Αγωγής. Επίσης μαγείρισσες, βοηθητικό και διοικητικό προσωπικό. 

Υπενθυμίζεται ότι οικογένειες με παιδιά ηλικίας 4 ετών έχουν δικαίωμα να επιλέξουν αν το παιδί θα εγγραφεί σε Παιδικό Σταθμό ή Νηπιαγωγείο.BOUKIS


 
Top