Αποτέλεσμα εικόνας για εθνικοσ πειραιωσ 2018
του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η 1η προπόνηση του Εθνικού, με το βλέμμα όλου του συλλόγου να βρίσκεται στα ερχόμενα μπαράζ ανόδου που θα αρχίσουν στις 22 Απριλίου με αντιπάλους τους Ηρόδοτο, Αστέρα Αμαλιάδας και Αήττητο Σπάτων, με την κλήρωση να γίνεται την Πέμπτη.

Ο επίσημος Εθνικός εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

''Με τις ευχές για χρόνια πολλά για την «πρώτη» ανάσταση ,αφού για την «δεύτερη»  στον Εθνικό θα πρέπει να περιμένουν έως και το τέλος του Μαϊου – μιας και αυτή είναι η καταληκτική ημερομηνία των αγώνων του ειδικού πρωταθλήματος ανάμεσα στις 4 πρωταθλήτριες ομάδες που θα συγκροτήσουν τον «Νότιο» όμιλο των αγώνων- επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού.

Από σήμερα οι κυανόλευκοι ξεκινούν και επίσημα την προετοιμασία τους με ξεκάθαρο στόχο αυτόν που από την αρχή της έναρξης του αγωνιστικού έτους έχουν θέσει.

Τις ευχές της προς τους ποδοσφαιριστές, το Τεχνικό και Ιατρικό team αλλά και σε όλους τους φιλάθλους ανά την επικράτεια εξέφρασε και η Διοίκηση του τμήματος.

Η κλήρωση για το πρόγραμμα των αναμετρήσεων θα γίνει ως γνωστόν την Πέμπτη 12 Απριλίου, με τον πρώτο αγώνα να λαμβάνει χώρα στις 22 του μήνα που διανύουμε έχοντας συνολικά 6 αγωνιστικές οι οποίες με την σειρά τους θα αναδείξουν τις 2 νικήτριες ομάδες που θα καταλάβουν τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και από τις οποίες ο Εθνικός είναι αυτός που φιλοδοξεί να κατακτήσει την πρώτη προνομιούχο θέση για την άνοδο στην Football League. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Αήττητο Σπατών,τον Αστέρα Αμαλιάδας και τον Ηρόδοτο σε διπλούς αγώνες στις κάτωθι ημερομηνίες.
1η αγωνιστική 22/04/2018
2η αγωνιστική 29/04/2018
3η αγωνιστική 06/05/2018
4η αγωνιστική 13/05/2018
5η αγωνιστική 20/05/2018
6η αγωνιστική 27/05/2018

Η ώρα έναρξης καθώς και η σειρά των αγώνων θα γίνουν γνωστές με την κλήρωση των αγωνιστικών του πρωταθλήματος''.

BOUKIS


 
Top