ΑΘΗΝΑ
Στα Τρίκαλα για το εξαιρετικά σημαντικό βαθμολογικά, αυριανό, παιχνίδι, απέναντι στην τοπική και δύσκολα να αποφύγει φέτος τον υποβιβασμό, ομάδα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, βρίσκεται ο Αρης (16.30). 

Στην αποστολή που ταξίδεψε για τη Θεσσαλία, συμπεριλήφθησαν οι Γιάννης Αθηναίου, Γκάρι Μπελ, αλλά και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, χωρίς να είναι απόλυτα, βέβαιο, το κατά πόσο θα μπορέσει να τους χρησιμοποιήσει ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Οι δύο πρώτοι δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους, εξαιτίας των οποίων δεν έπαιξαν στο τελευταίο, εντός έδρας, ματς με την Κύμη, ενώ ο τρίτος ταλαιπωρείται από ίωση.

«Επιθετικά η ομάδα των Τρικάλων χαρακτηρίζεται από την ικανότητα των παικτών της στο ένας εναντίον ενός, αλλά και στο ανοικτό γήπεδο, δυο κομμάτια από τα οποία παίρνει πάνω από το 50% των πόντων της, μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. 

Για να καταφέρουμε να κατακτήσουμε τη νίκη θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, κατά κύριο λόγο, σε δυο τομείς του παιχνιδιού. 

Το πρώτο είναι το αμυντικό μας transition, το δεύτερο είναι η ατομική άμυνα, καθώς η επίθεση τους βασίζεται πάντα σε πολύ μεγάλο βαθμό στο ελεύθερο παιχνίδι και τις γρήγορες συνεργασίες δυο παικτών, όπως και στην ικανότητα των ψηλών να υποστηρίζουν τις συνεργασίες αυτές με επιθετικό ριμπάουντ και να σκοράρουν μετά από άστοχα σουτ», σχολίασε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Θανάσης Μολυβδάς.

Κατέληξε ο βοηθός προπονητή του Αρη, λέγοντας: «Περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση θα βρεθούν ο Αθηναίου και ο Μπελ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, καθώς και ο Τσαϊρέλης, ο οποίος προέρχεται από μια ίωση, ώστε να ξέρουμε αν και για πόσο χρόνο μπορούμε να τους υπολογίζουμε».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


BOUKIS


 
Top