" ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΊΑ "

ΒΕΤΕΡΆΝΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΈΣ ΠΕΡΆΜΑΤΟΣ & ΒΕΤΕΡΆΝΟΙ ΠΑΝΙΩΝΊΟΥ! !!

Την Μ.Τρίτη 3/4/18 σε φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού σκοπού στο γήπεδο Περάματος. 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι πού είναι καθορισμένο κάθε χρόνο Μ.Τρίτη στο γήπεδο Περάματος επί 14 χρόνια και γίνετε πάντα για φιλανθρωπικό σκοπό Αλληλεγγύης. 

Στο αγώνα αυτό το επίκεντρο ήταν η παράδοση ενός αναπηρικού αμαξιδιο σε νεαρό άτομο με κινητικά πρόβλημα με πολλή συγκίνηση και αγάπη. Επίσης γίνανε Τιμητικές Βράβευσης σε Βετεράνους Ποδοσφαιριστές Περάματος και Πανιωνίου, Διαιτητές, Παράγοντες και Γιατρούς. 

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Περάματος έδειξε για μία ακόμη φορά το κοινωνικό τού πρόσωπο στην Αλληλεγγύη. " ΌΠΟΥ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΝΆΓΚΗ "


Τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Δήμαρχος Περάματος Λαγουδακης Γιάννης --Οι Αντιδήμαρχοι Κουλαλογλου Ανδρέας ---Καζάκου Μαργαρίτα ---Ο Πρόεδρος των Μανιατών &Λακωνων & Δημοτικός Σύμβουλος Θεοδωρουλεας Μίμης ---& Αντιπρόεδρος Μοφορης Γιώργος ----Ο πρώην Πρόεδρος του ΠΕΡΑΜΑ'Ι'ΚΟΥ Τάκης Χατζημανωλης& Κάτσικας Γρηγόρης ---Από τους Βετεράνους Ποδοσφαιριστές Προοδευτικής Φουρακης Γιάννης ---Αίαντα Σαλαμίνας Παπαλεξανδρου Στέλιος --Αργοναυτη Ξανθοπουλος ---Ιωνικο Λιγνος ---Α.Ε.Περάματος Ζαχαρογλου---οι Δημοσιογράφοι Δαρζεντας Αντώνης --Γιαπαπας Στάθης --Παρασκευακος ---Διαιτητές Γιαννακουδακης Βαγγέλης Φ.Ι.Φ.Α ---Συνοδινος --Φουρναρακης Σπύρος ---Περδικουρης .

Από τους Βετεράνους Ποδοσφαιριστές Περάματος ήταν :Τσαγκάρης Β.--Νικολουλης Ν.--Βαρουτης Κ.---Λαμπρινιδης Η.---Φούσκας Σ.---Αντωνίου Π.--Μιχαλατος Δ.--Χατζηιωάννου Ν.--Μπαρελης Δ --Μπακας Σ.--Τσομης Α.--Μακρογλου Γ.--Κουζιλος Γ.--Γιαβρης Γ.--ΠαπαστεφανουΓ --Κασαρχος Νίκος ---Μπακας Θέμης ---Θεοτοκατος Η.--Αγγελετακης Α.--Τσεσμελης Ν.---Μηνάς Μάκης. 

Από τους Βετεράνους Ποδοσφαιριστές Πανιωνίου ήταν :Φακής ---Ραγκουσης--Κουτροπουλος---Νικολαΐδης ---Χασιωτης---Πλεξιδας--Καφαλης---Ζυγουρης--Ναλιτζης---Λίμα ---Τσουκλιδης---Μανικας---Μπελος---Κοτσοβος---Δημητρίου --Χαττας---Κορδαλης--Κομπογιωργας---Σκαβαρας---Καπωνης.

Ο αγώνας τελείωσε με 5--1 υπέρ των Βετεράνων Πανιώνιου τα γκολ Ναλιτσης (2)--Ζυγουρης (1)--Νικολαΐδης (1)---Μπελος (1)για Πανιώνιος & Μακρογλου Γ. (1) Πέραμα. Ο αγώνας είχε ποιότητα και πολλές φάσεις και πολλά γκολ. 
ΝΙΚΗΤΈΣ ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ! !!ΤΙΜΗΤΙΚΈΣ ΒΡΑΒΕΎΣΕΙΣ ήταν :

Ο Διαιτητής Φ.Ι.Φ.Α με ήθος και 50 χρόνια στην Διαιτησία ο Γιαννακουδακης Βαγγέλης ----που των τίμησαν οι ΒΕΤΕΡΆΝΟΙ ΠΕΡΆΜΑΤΟΣ! 

Από τους Βετεράνους Ποδοσφαιριστές Περάματος τιμήθηκαν Για την προσφορά στην κοινωνία και στο ποδόσφαιρο οι Αναστασίου Στέφανος ---Τσομης Ανδρέας ---Νικολούδης Νίκος ---.

Από τούς Βετεράνους Ποδοσφαιριστές Πανιώνιος τιμήθηκαν για την προσφορά τούς στην κοινωνία και στο ποδόσφαιρο οι Δημητρίου Ιωάννης ---Καφαλης Κωνσταντίνος ---Ζιγουρης Δημήτρης. 

Μετά το τέλος του αγώνα όλοι οι Βετεράνοι Περάματος & Πανιωνίου, ο Δήμαρχος Περάματος Λαγουδακης Γιάννης, --Διαιτητές, Δημοσιογράφοι πήγανε για το τρίτο ημίχρονο στο Μεζεδοπωλείο στο Πέραμα Λαγουδερα Για νηστίσιμα φαγητά. 

Ο Πρόεδρος ΣΤΈΦΑΝΟΣ ΦΟΎΣΚΑΣ και το Δ.Σ.και τα Μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Περάματος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσους στηρίζουν και μοιράστηκαν από την όμορφη προσπάθεια της Αλληλεγγύης φιλανθρωπίας και ιδιαίτερα τούς Βετεράνους Ποδοσφαιριστές Πανιωνίου για την ποιότητα και το ήθος τούς! !!

ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΚΑΛΉ ΑΝΆΣΤΑΣΗ! 
ΚΑΛΌ ΠΆΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΊΑ! !!!

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο ΌΛΟ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το μεγάλο φιλανθρωπικό αγώνα:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ

https://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1489741111134929


BOUKIS


 
Top