ΑΘΗΝΑ
Να επικεντρωθούν στον Προμηθέα Πατρών και να ξεχάσουν την Ευρώπη και τη συμμετοχή στο φάιναλ φορ του Champions League κάλεσε τους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Μαυροειδής. Ο σέντερ των «κιτρινόμαυρων» χαρακτήρισε ως «ένα από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς» αυτό με τους Αχαιούς το Σάββατο (28/4) για την 24η αγωνιστική. Διακυβεύεται η παρουσία στην πρώτη τετράδα, εξάλλου, για την Ένωση, η οποία ακολουθεί ένα βαθμό πίσω από τον Προμηθέα.

Ο Μαυροειδής έγραψε: «Επιστρέφουμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα μετά το μεγάλο διάλειμμα που είχαμε μπροστά μας. Άπαντες ξεκουραστήκαμε μετά τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε στην Ευρώπη, όπου συνδυάστηκε η πρόκριση μας στο φάιναλ φορ της Αθήνας, ωστόσο, δίνουμε αύριο ένα από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς.

Καλό είναι όλοι στην ομάδα να ξεχάσουμε την Ευρώπη και να δώσουμε μεγάλη προσοχή στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα, που κρύβει παγίδες. Μην ξεχνάμε, ότι ο αντίπαλός μας, μάς περνάει στη βαθμολογία και μας κέρδισε στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Έχουμε το κίνητρο και πιστεύω, ότι δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα, ώστε αύριο να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Ξέρουμε σε ποια σημεία πρέπει να δώσουμε προσοχή, τα έχει επισημάνει ο κόουτς όλο αυτό το διάστημα. Ο Προμηθέας διαθέτει πολύ καλό ρόστερ και το έχει αποδείξει φέτος με τις εμφανίσεις, που έχει πραγματοποιήσει.

Είμαι όμως σίγουρος, ότι αν παρουσιαστούμε σοβαροί και δεν δώσουμε στον αντίπαλο την εντύπωση, ότι μπορεί να μας κάνει ζημιά, θα πάρουμε τη νίκη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


BOUKIS


 
Top