Του Σταύρου Πρέσση

Ο προπονητής των ακαδημιών της Χαραυγής και των Αστεριών Δραπετσώνας κος. Γιάννης Πάντος έκανε δηλώσεις για τα τμήματα που έχει και του αγώνες που έπαιξαν. Η Χαραυγή νίκησε με 5 2 την ΑΕ Αιγάλεω και τα Αστέρια Δραπετσώνας ηττήθηκαν με 3 1.

Παρακάτω οι δηλώσεις του κος Γιάννη Πάντου:

Παίξαμε με την ΑΕ Αιγάλεω και νικήσαμε 5 2. Κάναμε καλό παιχνίδι. Ήταν καλός  αντίπαλος πάρα το σκορ. Βγάλαμε κάποια καλά στοιχεία μέσα στο παιχνίδι. Παίξαμε παιχνίδι πάσας και οι συνεργασίες ήταν πολύ καλές μπορώ να πω και αυτό περισσότερο με χαροποιεί πάρα το σκορ. Το σημαντικό είναι ότι βγάλανε ωραία στοιχεία μέσα στο παιχνίδι. ήμασταν καλύτεροι και ήταν δίκαια η νίκη. Εμείς συνεχίζουμε αυτό το πλάνο που έχουμε βάλει. Εμείς βελτιωνόμαστε και να δείχνουμε καλά στοιχεία από την προπόνηση που κάνουμε. Τα παιδιά προσπαθούν όσο μπορούν, γιατί ξεκινήσαμε από ένα χαμηλό επίπεδο και πιστεύω ότι έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο. Προηγηθήκαμε 3 1 στο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο έληξε 5 2.


Παίξαμε με τον Άλιμο και χάσαμε 3 1. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμασταν καλοί. Τα σκαμπανεβάσματα είναι λογικό στην ηλικία που είναι. Συνεχίζουμε δεν έχουμε να κάνουμε κάτι.

BOUKIS


 
Top