ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Για τους στόχους του Αετού Κορυδαλλού ενώσω πλησιάζουμε στο φινάλε της σεζόν, μίλησε ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Καλύκας, στο πλαίσιο του νικηφόρου παιχνιδιού (0-4) με αντίπαλο τη Δραπετσώνα για την 27η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

Ο κ. Καλύκας αρχικά τόνισε: 

"Ήταν ακόμη μία καλή εμφάνιση σε μια ευρεία νίκη και ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι οι νεαροί παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής άφησαν άριστες εντυπώσεις. Πήγαν πολύ καλά και ειδικά οι Σιοροβίγκας και Νούχο οι οποίοι σκόραραν κιόλας".

Για τους εναπομείναντες αγώνες και το τι προσδοκούν ή τι μπορούν να περιμένουν στον Αετό, ο προπονητής της ομάδας σημείωσε:

"Στόχος μας φυσικά είναι οι 3 νίκες και στα 3 ματς που απομένουν. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας όμως εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, ενώ θα περιμένουμε να δούμε και τα άλλα αποτελέσματα.

Από εκεί και πέρα θα συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία, δηλαδή να δίνουμε ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής είτε ως βασικοί είτε ως αλλαγή, σε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου."

Καταλήγοντας ο Δημήτρης Καλύκας δήλωσε:

"Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο και ειδικά στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Να περάσουν όσο καλύτερα γίνεται δίπλα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα".


BOUKIS


 
Top