ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΠΕΙΡΑΙΑ
H Eπιτροπή Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών ενημερώνει

Η Επιτροπή Διοργάνωσης   Πρωταθλημάτων Υποδομών  της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, κάνει δεκτή τυπικά και στην ουσία  της την  καταγγελία  του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ.  κατά του σωματείου Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ  για τον αγώνα του Εφηβικού Πρωταθλήματος  της  31/3/2018 «ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ»

1. Προβαίνει στην κατακύρωση του αγώνα   ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ που έγινε στο Δημ. γήπεδο Ρέντη στις 31/3/2018 για το Εφηβικό Πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Πειραιά υπέρ του σωματείου ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ  με τέρματα τρία  (3) έναντι μηδέν (0) και βαθμούς τρείς (3) έναντι μηδέν(0) της ομάδας του σωματείου Α.Ε.ΜΟΣΧΑΤΟΥ  ενώ από το σωματείο Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ  αφαιρούνται  τρείς (3) βαθμοί  από τον πίνακα  βαθμολογίας του τρέχοντος Εφηβικού Πρωταθλήματος που μετέχει (άρθρο  23 παρ.9 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων της ΕΠΟ).

2. Στον SHOSHARI REDI  ποδοσφαιριστή  του σωματείου Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ με αριθμό δελτίου ΕΠΟ Ε.Π.Ο. 1446993,  επιβάλλεται ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού μέχρι το τέλος του Εφηβικού Πρωταθλήματος περιόδου  2017-2018.

3. Γίνεται ανάκληση του Ειδικού Δελτίου 252 του ποδοσφαιριστή SHOSHARI REDI της Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ και στο σωματείο επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ . 

4. Εντέλλεται την κατάπτωση του καταβληθέντος παράβολου υπέρ του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. (αρ. παρ. Νο 5671).BOUKIS


 
Top