Αποτέλεσμα εικόνας για αηττητοσ σπατων
του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο τύπου του Αήττητου Σπάτων, ενημερώνοντας τον κόσμο της ομάδας του να δώσει δυναμικό παρόν για την 1η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου με αντίπαλο τον Εθνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Σε τροχιά των αγώνων ΜΠΑΡΆΖ έχει μπει για τα καλά η ομάδα μας και ετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. 

Βέβαια υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να πάρουν αναβολή οι αγώνες (υπάρχει μια ένσταση που είναι σε εκκρεμότητα) αλλά όπως και να έχει εμείς ετοιμαζόμαστε σε όλα τα επίπεδα.

Καθημερινές προπονήσεις με ΟΛΟΥΣ τους παίκτες μας στην διάθεση του Πάρι Κωνσταντακόπουλου και του προπονητικού team.

Σήμερα το απόγευμα υπάρχει και η συνάντηση των Φίλων του Συνδέσμου Φιλάθλων στο γήπεδο Σπάτων και ίσως μια αντιπροσωπεία συναντηθεί και με τους παίκτες μας.

Το είπαμε το νερό έχει μπει στο αυλάκι και δεν υπάρχει επιστροφή, ενωμένοι πάμε στους αγώνες μπαράζ.

Αν δεν υπάρχει αναβολή των αγώνων από την Πέμπτη θα κυκλοφορησουν τα εισιτήρια του Αγώνα και θα είναι στην διάθεση όλων για να προμηθευτούν το μαγικό χαρτάκι.

Θα γίνει ανακοίνωση του που και πως θα μπορείτε να πάρετε εισιτήριο του αγώνα γιατί ο αριθμός είναι αυστηρά περιορισμένος και βάσει των θέσεων του γηπέδου μας.

Ήδη υπάρχει μεγάλη ζήτηση και το γήπεδο Σπάτων ετοιμάζετε για ρεκόρ γιαυτό να είσαστε έτοιμοι με το που θα πάρουμε το οκ των αγώνων να μπορείτε να πάρετε το μαγικό χαρτάκι.

Η ώρα έναρξης του Αγώνα είναι 17.00..

Περισσότερα όμως την Πέμπτη, εμείς εδώ από την σελίδα μας θα σας ενημερώνουμε για ΌΛΑ.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΕΚΕΊ, ΚΟΝΤΆ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ
ΝΑ ΓΡΆΨΟΥΜΕ ΜΕ ΧΡΎΣΑ ΓΡΆΜΜΑΤΑ ΜΙΑ ΝΈΑ ΙΣΤΟΡΊΑ...

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ
ΜΙΑ ΠΌΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΆΔΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ.

εκ του Γραφείου Τύπου''.

BOUKIS


 
Top