Αποτέλεσμα εικόνας για αο ιωνικος
του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Εχθές έλαβε χώρα στα γραφεία του επίσημου Ιωνικού μεταξύ του ποδοσφαιρικού τμήματος και των ακαδημιών του.

Ο πρόεδρος των κυανόλευκων, Μάκης Αποστόλου ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει, και οτι θα γίνουν επαφές για νεο επενδυτή, ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Την Τετάρτη 18 Απριλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών του ερασιτέχνη Ιωνικού και μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος και των ακαδημιών του.

Στην συγκέντρωση ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος κ.Μάκης Αποστόλου ενημέρωσε τα μέλη οτι δεν επιθυμεί να συνεχίσει τα καθήκοντα του ως πρόεδρος την ερχόμενη σεζόν.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του κ.Αποστόλου παρέδωσε στον πρόεδρο του ερασιτέχνη κ.Αριστειδόπουλο τον οικονομικό απολογισμό της αντρικής ομάδας που έχει τελειώσει της υποχρεώσεις της για το Πρωτάθλημα 2017-18.

Οσον αφορά τον οικονομικό απολογισμό των ακαδημιών ο κ.Μάκης Αποστόλου δεσμέυτηκε οτι θα επιτευχθεί μετά το πέρας των προπονήσεων σε συνεργασία με τους κ.κ. Ηλία Λιγνού και Θεολόγο Ρενιέρη που παραμένουν υπεύθυνοι των ακαδημιών εως το τέλος της σεζόν.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ.Αποστόλου για τις υπηρεσίες του και την βοήθεια του προς τον σύλλογο και για την παραμονή που ήταν και ο στόχος που είχε θέση απο την αρχή.

Εν συνέχεια το ΔΣ της ομάδας αποφάσισε να δεχτεί προτάσεις απο άτομα που επιθυμούν να αναλάβουν και να δημιουργήσουν διοικητική επιτροπή στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι προτάσεις θα γίνονται δεκτές στα γραφεία του σύλλογου Π.Ράλλη 133 εως την Παρασκευή 18 Μαίου εντός επτασφράγιστου φακέλου και ώρες μεταξύ 17.15 εως 18.45.

Μετά το πέρας της 18ης Μαίου και συγκεκριμένα την 19η Μαίου και ώρα 11.00 θα γίνει το άνοιγμα των φακέλων ενώπιο επιτροπής που θα απαρτίζεται απο μέλη του ΔΣ.

Φυσικά στην διαδικασία αυτή μπορεί να παρευρεθεί κάθε μέλος του ερασιτέχνη εφόσον έχει εκπληρώσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις.

Στην επερχόμενη γενική συνέλευση θα γίνει παρουσίαση και ενημέρωση της πρότασης που θα επιλεγεί απο την επιτροπή.

Η ανακοίνωση της γενικής συνέλευσης θα ανακοινωθεί μετά το τέλος των ανώτερων διαδικασιών όπου θα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού και εντυπώσεων''.

BOUKIS


 
Top