ΑΘΗΝΑ
Δεν βρέθηκε ούτε και σήμερα (27/04) κάποια λύση στο θέμα Βέμερ και, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά την ερχόμενη εβδομάδα, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να αποφύγει το -9!

Μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ να μην κάνει αποδεκτό το αίτημα των «πρασίνων» για τον τρόπο καταβολής των οφειλόμενων προς τον Γερμανό πρώην παίκτη της ομάδας, έγινε προσπάθεια ανάμεσα στις δύο πλευρές για να βρεθεί κάποια λύση, ούτως ώστε το «τριφύλλι» να γλιτώσει το δεύτερο -3 για την ίδια υπόθεση.

Από τις συζητήσεις, όμως, που έγιναν δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» κι έτσι το χρονικό περιθώριο που έχουν στη διάθεσή τους οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εξαντλείται. 

Τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμη χειρότερα την προσεχή εβδομάδα (έως την ερχόμενη Παρασκευή), καθώς, όσο δεν βρίσκεται φόρμουλα για να διακανονιστεί το ποσό που έχει λαμβάνειν ο Βέμερ, τόσο πλησιάζει το ενδεχόμενο να υπάρξει και τρίτη αφαίρεση βαθμών, κάτι που, εφόσον συμβεί, θα επιφέρει αυτόματα και τον υποβιβασμό του συλλόγου στην Football League.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


BOUKIS


 
Top