του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Αιχμηρή ανακοίνωση ανέβασε η διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας, ρίχνοντας βολές στις ''κασσάνδρες'' του συλλόγου και τις κριτικές που δέχονται το τελευταίο διάστημα:

''Το τελευταίο διάστημα διάφοροι τύποι που ''νοιάζονται'' για το μέλλον της ομάδας και για το καλό του Αίαντα έχουν ξεκινήσει έναν πόλεμο ενάντια της τωρινής διοίκησης.

Μέσα απο τα μέσα κοινονικής δικτύωσης κάθε πικραμένος που δεν έχει βάλει ούτε ενα ευρώ στην ομάδα απο την τσέπη του, τουλάχιστον τα 2 τελευταία χρόνια που είμαστε εμείς διοίκηση, γίνεται ο κριτής των πάντων.

Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία για την απολογιστική των 2 ετών.

Εμείς δεν τάξαμε ούτε σκέπαστρα στο γήπεδο, ούτε πούλμαν με το κεφάλι του ΑΙΑ, ούτε έξοδο στην Ευρώπη μέσω του θεσμού του Κυπέλλου ούτε ανόδους στην Β' Εθνική.

Εμείς αυτό που τάξαμε το πετύχαμε στο ΑΚΕΡΑΙΟ η ομάδα δεν διαλύθηκε αν και το ευχόντουσαν πολλοί, την πήραμε απο το Πρωτοδικείο όταν κανείς άλλος Αιαντάρας δεν ενδιαφερόνταν, την ανεβάσαμε μια κατηγορία και φτάσαμε ως τους 4 του Κυπέλλου Πειραιά.

Θα μάθετε όλοι σύντομα τα οικονομικά δεδομένα αυτά που παραλάβαμε και αυτά που διαχειριστήκαμε γιατί εμείς μόνο βάζουμε χωρίς να βγάζουμε.

Εμείς δεν αφήσαμε την ομάδα διαλυμένη χωρίς παίκτες με χρέη και να φύγουμε νύχτα.

ΥΓ. Μην είστε ανυπόμονοι κύριοι θα τα μάθετε όλα στην ώρα τους για τα καλά που έχει κάνει ο καθένας στον σύλλογο!

Απλά μην γλύφετε εκεί που φτύνετε κυκλοφορούν μικρόβια!''

BOUKIS


 
Top