ΑΘΗΝΑ
Μήνυμα κοινωνικής ευαισθητοποίησης και προώθησης της δωρεάς μυελού των οστών αποτελεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας που διοργανώνουν, αύριο Σάββατο 24 Μαρτίου και ώρα 13.15 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος, σύμφωνα με όσα επισήμανε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού ? Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων ?Πρακτορείο 104,9 FM?, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Στάθης Κουτσοχήνας.

Θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε και να παρακινήσουμε τον κόσμο να ενημερωθεί για τη διαδικασία της δωρεάς μυελού των οστών, είπε , μεταξύ άλλων, ο κ. Κουτσοχήνας.

Ο σκοπός της εκδήλωσης αφορά στην προώθηση της δωρεάς μυελού των οστών. Για τον λόγο αυτό, κατά τη διάρκεια του αγώνα, μέλη του Συλλόγου Αιμοδοτών ?Γέφυρα Ζωής? θα ενημερώνουν τους παρευρισκόμενους για τη διαδικασία, αλλά και τη σημασία του να γίνει κανείς δότης, ενώ θα γίνεται και λήψη στοματικού επιχρίσματος.

?Είναι μία διαδικασία η οποία μπορεί πραγματικά να σώσει ζωές. Φανταστείτε την ικανοποίηση που μπορεί να νιώσει κάποιος από εμάς εάν πληροφορηθεί ότι, ναι, μπορεί να είναι συμβατός δότης και μπορεί να σώσει τη ζωή ενός παιδιού?, συμπλήρωσε ο κ. Κουτσοχήνας.

/ Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


BOUKIS


 
Top