Φωτογραφία του χρήστη SportActive.gr.
του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Με τον καλύτερο τρόπο ξεπέρασε το σοκ της ήττας στον τελικό Κυπέλλου Δυτικής Αττικής ο Μανδραικός.

Οι κυανόλευκοι, οι οποίοι συνεχίζουν να βρίσκονται στο ρετιρέ της βαθμολογίας συνέτριψαν την ΑΕ Ζεφυρίου με το επιβλητικό 7-1, και περιμένουν μια πιθανή γκέλα των άμεσων διεκδικητών της ανόδου ΔΑΟ Ζωφριάς και Ακράτητου που παίζουν μεταξύ τους.

Στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, η ομάδα της Μάνδρας είχε ήδη καθαρίσει την υπόθεση νίκη, έχοντας πάρει αέρα ήδη τριών τερμάτων.

Οι Καμπάσης στο 3', Ιβάνοφ στο 6' και Τζαφεράκος στο 13', είχαν διαμορφώσει ήδη τον νικητή της αναμέτρησης.

Στο 66' ο Λελούδας έκανε το 4-0, με τους κυανόλευκους να μην πατάνε φρένο στην συνέχεια του αγώνα.

Οι Κούστας και Μονέ στο 70' και στο 73' αντίστοιχα, έφτασαν το σκορ στο 6-0, με τον Λελούδα δυο λεπτά αργότερα να κλείνει την αυλαία των τερμάτων για τους γηπεδούχων.

Το μόνο που κατάφερε το Ζεφύρι ήταν να μειώσει σε 7-1 με τον Δέδε στο 87'.

Ο τεχνικός των νικητών, Θεόφιλος Καλύβας, πλην της νίκης της ομάδας του, πήρε θέση για τα όσα δήλωσε μετά τον τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ηρακλή Ελευσίνας:

''Μπήκαμε συγκεντρωμένοι μετά την ήττα στο Κύπελλο και δεν δώσαμε δικαιώματα στον αντίπαλο.

Τώρα με αφορμή σχόλια στο facebook που είδα εκ παραδρομής, γράφτηκε οτι αναφέρθηκα για τραπέζωμα των νικητών μετά το τέλος του αγώνα απο την ένωση.

Εγώ εννοούσα για τους διαιτητές που παρακάτω είχα εκφράσει τον προβληματισμό μου για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η ομάδα μου.

Επίσης όλοι ξέρουνε οτι μετά το τέλος του αγώνα έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες του Ηρακλή και τον προπονητή της ομάδας κ.Μιχάλη Κατσαφάρο.

Φυσικά δεν έχω κάτι με τον Ηρακλή, έχω με τον διαιτητή της αναμέτρησης, και τον αρχιδιαιτητή κ.Παστρομά για την επιλογή της συγκεκριμένης 3άδας απο την στιγμή που υπήρχαν πιο αξιόλογοι και πιο έμπειροι που θα μπορούσαν να σφυρίξουν εναν αγώνα τέτοιας σημασίας, όπως ήταν ο τελικός Κυπέλλου''.

BOUKIS


 
Top