Αποτέλεσμα εικόνας για αε χατζηκυριακειου
του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Ευθεία βολή προς την διαιτησία του χθεσινού αγώνα ΑΕ Χατζηκυριακείου-Νέο Ικόνιο, εξαπέλησε η διοίκηση των λιονταριών:

''Τα Μέλη της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακειου 1953 ΔΣ, ποδοσφαιριστές, προπονητές, φίλαθλοι,  είναι ενωμένα σαν γροθιά περισσότερο από ποτέ και δεν πτοούνται με τα ηθελημένα ή τα αθέλητα ΛΑΘΗ διαφόρων διαιτητών όπως συνέβει σήμερα στον αγώνα μας με το Νέο Ικόνιο .

Ένας διαιτητής δεν χρειάζεται να κάνει πολλά λάθη για να είναι κακός φτάνουν δύο τρία για να τινάξει έναν αγώνα στον αέρα.

Διαμαρτυρόμαστε έντονα γιατί ο Διαιτητής Πετρίδης  και η Βοηθός Βογιατζιδάκη άλλαξαν με το έτσι θέλω το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα κάνοντας τα εξής λάθη:

1) έδειξαν κίτρινες κάρτες στους δύο σέντερ μπακ μας με πολύ μεγάλη ευκολία σε αντίθεση με το αντίπαλο σεντερ μπακ που έδωσε ΑΓΚΩΝΙΑ στον ποδοσφαιριστή μας Ζάχαρη και ως εκ θαύματος την κίτρινη κάρτα είδε ο παθών στο φύλλο αγώνα όμως δεν την αναφέρει πουθενά γιατί ? Είχε τύψεις 

2) Μας ακύρωσε κανονικό γκολ του Αλιάγα στο 78 ' λεπτό  ως οφσάιντ με υπόδειξη της Βοηθού Βογιατζιδάκη ,πράγμα που δεν υπήρχε γιατί ο Αλιάγας ήρθε από πίσω τουλάχιστον 2 Μέτρα, γελάγανε οι γονείς των αντιπάλων ποδοσφαιριστών που καθόμουν μαζί τους στη Κερκίδα , το όλο θέαμα το είδε το Μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Πειραιά και Πρόεδρος τής επιτροπής διαιτησίας Κύριος Λουκάς Κανδύλης και μάλιστα ποδοσφαιριστής της αντιπάλου ομάδος που συμμετείχε στη φάση του είπε ότι το γκολ είναι κανονικό επικαλούμαστε τη μαρτυρία τους αν χρειαστεί θα αναφέρουμε ποιος ποδοσφαιριστής ήταν γιατί Κυρία Βογιατζιδάκη το ακυρώσατε τυχαία ? Δεν νομίζω

3 ) Έγιναν 6 αλλαγές ποδοσφαιριστών που σημαίνει ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, ο διαιτητής Πετρίδης έδειξε αδικαιολόγητα ΠΕΝΤΕ λεπτά χωρίς να έχουμε τραυματισμούς , παίξαμε ΕΦΤΑ λεπτά και το γκολ που δέχτηκε και χάσαμε τον αγώνα μπήκε στο 6.39' Των καθυστερήσεων και μόλις κάναμε σέντρα έληξε τον αγώνα, γιατί Κύριε Πετρίδη ? Πείτε μας τι έγινε και κράτησες τόσες καθυστερήσεις ? Το να είσαι κακός διαιτητής δεν μας πειράζει αλλά κάθε εβδομάδα βλέπουμε το ίδιο έργο και εμείς είμαστε απλά θεατές, ποτέ δεν πήραμε ένα αμφισβητούμενο σφύριγμα από την αρχή της χρονιάς .

Από την επόμενη Αγωνιστική δεν θα είμαστε απλοί θεατες θα είμαστε πρωταγωνιστές στους ΠΕΝΤΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ που απομένουν θα παρουσιαστούμε με άλλο πρόσωπο με άλλο ύφος και με πολυπληθή και ΔΥΝΑΜΙΚΗ παρουσία Φιλάθλων .... Οπαδών.... Γιατί έτσι θέλετε.

4) Γιατί Κύριε Πετρίδη δεν γράψατε τίποτα στο φύλλο αγώνα από όσα ακούσατε από τους ποδοσφαιριστές φιλάθλους και τους ανθρώπους της ομάδος μας ? Είχατε τύψεις? Δεν είχατε ψυχή? Ή μήπως δεν είδατε και δεν ακούσατε τίποτα ΛΥΠΑΜΑΙ .

Εμείς δεν θα ζητήσουμε την εξαίρεση σας όπως και της βοηθού για να σας ξαναβρούμε μπροστά μας

Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακειου 1953 ! Μια Ομάδα ! Μια Γειτονιά ! Μία Οικογένεια !''.

BOUKIS


 
Top