ΑΘΗΝΑ
Το ρωσικό πόπ γυναικείο συγκρότημα Fabrika με παραγωγό τον συνθέτη Ίγκορ Ματβιγένκο παρουσίασε το νέο του τραγούδι «Βόβα-Βόβα», αλλά και το ανάλογο βιντεοκλίπ του τραγουδιού.

Το σενάριο του βιντεοκλιπ είναι απλό. Δείχνει συνηθισμένα κορίτσια τα οποία εργάζονται σε γραφείο και τα οποία προσπαθούν να κατακτήσουν την καρδιά του άνδρα που ονειρεύονται, και τον λένε Βλαντίμιρ (Βόβα είναι το υποκοριστικό του). Αλλά αν κανείς κοιτάξει προσεκτικά το βιντεοκλιπ θα διαπιστώσει ότι μια από τις πρωταγωνίστριες κολλάει στον καθρέφτη της τη φωτογραφία του Βλαντίμιρ Πούτιν, γυμνόστηθου καβάλα σε ένα άλογο, ενώ σε άλλη σκηνή και οι τρείς υποψήφιες νύφες κοιτούν το περιοδικό ΤΙΜΕ με την φωτογραφία του Πουτιν στο εξώφυλλό του, προφανώς όταν τον ανέδειξε ως τον πολιτικό της χρονιάς..

Τελικά, οι προσπάθειες των τριών κοριτσιών καταλήγουν σε γάμο σύμφωνα με το βιντεοκλίπ του τραγουδιού που είναι ένας συνδυασμός λαϊκής ρωσικής παραδοσιακής μουσικής με σύγχρονο άκουσμα Pop-RnB.

Το βιντεοκλίπ που παρουσιάσθηκε στις 8 Μαρτίου σε όλες τις πλατφόρμες του Ίγκορ Ματβιγιένκο και του συγκροτήματος Fabrika, αποτελεί αναμφίβολα έναν ισχυρό συμβολισμό που λέει απλά ότι πάντα ο άνδρας των ονείρων για τα νεαρά κορίτσια είναι ένας άνδρας με πυγμή, όπως είναι αναμφίβολα ο ρώσος πρόεδρος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕBOUKIS


 
Top