του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι κορυφής της 20η αγωνιστικής της Γ' Πειραιά, ανάμεσα σε Ένωση Καμινίων και Ολυμπιακό Περάματος με σκορ 2-2.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι ''υποχώρησαν'' στην δεύτερη θέση της κατάταξης με τους Φίλαθλους να εκμεταλλεύονται την ισοπαλία αυτή και να ανεβαίνουν την 1η θέση.

Η ομάδα του Περάματος πήραν κεφάλι στο σκορ 2 φορές με ισάριθμα γκολ του Κοβιού(25’, 47’), αλλά οι Καμινιωτες απάντησαν δις με τους Μπερπέρη(32’) και  Σαπχάσα(62’).

Παράλληλα η διοίκηση των ερυθρόλευκων εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, ενόψει της νέας σεζόν στην Β' Πειραιά:

''Ο Ολυμπιακός Περάματος, η διοίκηση τους, η πρόεδρος και οι αθλητές μας θέλουν να εκφράσουν την ευχαριστία τους από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα που όλοι ήτανε δίπλα από φιλάθλους, χορηγούς και την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά όπου στάθηκε επάξια σε αυτό το πρωτάθλημα της Γ' Πειραιά.

Θα λέγαμε ότι από το πρώτο παιχνίδι μέχρι και σήμερα όλοι οι διαιτητές ήταν αξιόλογα αλάνθαστοι και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Βέβαια εμείς ως ομάδα με τα δικά μας λάθη ίσως να μας έχει στοιχίσει και η πρωτιά αυτό όμως μένει δεύτερο.

Συνεχίζουμε για την επόμενη χρονιά, ο προγραμματισμός μας ξεκινάει μετά το Πάσχα όπου και έχει καθοριστεί η γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου για το αύριο του ολυμπιακού Περάματος.

Ο ολυμπιακός Περάματος αλλάζει σελίδα θα προχωρήσει ως αθλητικό σωματείο όπου φτάνουν οι δυνάμεις του για να μπορέσει να αναπαράγει το αθλητικό πνεύμα.

Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλα τα σωματεία του Πειραιά να έχουν καλό υπόλοιπο κουράγιο και δύναμη για τις επόμενες χρονιές που έρχονται ξέρουμε είναι πάρα πολύ δύσκολα τα σωματεία να στηρίζονται σε 1-2 άτομα αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και ας δείξουμε όλοι μας τον ανάλογο σεβασμό σε αυτούς που είναι πάντα δίπλα μας μετά τιμής το ΔΣ του Ολυμπιακού Περάματος''.

Η πρόεδρος Ιωάννα Μωρέ


BOUKIS


 
Top