ΑΘΗΝΑ
Μετά τις πρώτες δύο εμφανίσεις στο Κύπελλο Καλαμάτας και στο Aphrodite Cup, έφτασε η στιγμή για την ανανεωμένη Εθνική ανσάμπλ να κάνει και την πρεμιέρα της εκτός συνόρων και να τεθεί μπροστά σε διεθνείς κριτές. 

Οι Μαριάννα Μανδέλλου, Μυρτώ Αθανασουλάκη, Ζωή Ντίτσιου, Ιωάννα Τζιατζιά, Διώνη Διώχνου, Αύρα Ντούρο αναχωρούν αύριο (28/03) για την Σόφια, όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής, από 30 Μαρτίου έως 1η Απριλίου. 

Τις αθλήτριες θα συνοδεύουν η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ιρίνα Ιλίεβα, ο δάσκαλος μπαλέτου Γιώργος Παπαθανασίου και η διεθνή κριτής Έφη Πανταζίδου.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει ιδιαίτερη σημασία για έναν επιπρόσθετο λόγο, καθώς στο ίδιο στάδιο, την «Αρμεέτς Αρένα», πρόκειται να φιλοξενηθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του ερχόμενου Σεπτεμβρίου, το οποίο θα αποτελέσει το πρώτο κριτήριο για την Ολυμπιακή πρόκριση.

Η αυλαία της διοργάνωσης θα ανοίξει την Παρασκευή (30/03), με τις 18 συμμετέχουσες ομάδες του ανσάμπλ να παρουσιάζουν τα προγράμματά τους στα 5 στεφάνια (18:45-20:00), στο πρώτο σκέλος του σύνθετου αγώνα. 

Το Σάββατο (31/03) οι ομάδες θα αγωνιστούν στις 3 μπάλες / 2 σχοινάκια (19:15-20:30), για να προκύψει η τελική κατάταξη του σύνθετου αγώνα μέσα από το βαθμολογικό άθροισμα των δύο ημερών. 

Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή (1/04) με τους τελικούς οργάνων, σε καθέναν από τους οποίους θα έχουν προκριθεί οι οκτώ ομάδες με τις υψηλότερες βαθμολογίες (16:00-16:40 και 17:45-18:25).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕBOUKIS


 
Top