Αποτέλεσμα εικόνας για εθνικος  πειραια κοσμος
του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Κάλεσμα στον κόσμο του να δώσει βροντερό παρόν στο ''Γρ.Λαμπράκης'' κάνει μέσω ανακοίνωσης ο Εθνικός, ενόψει του πολύ σημαντικού Σαββατιάτικου παιχνίδιου με αντίπαλο το Κερατσίνι, με φόντο την πρωτιά στον 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής:

''Τον σημαντικότερο αγώνα της περιόδου -μέχρι σήμερα- δίνει ο Εθνικός το Σάββατο στις 15:00 με αντίπαλο τον ΑΠΟ Κερατσίνι (Γήπεδο Καλλιθέας). 

Οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού μπροστά σε έναν ακόμα “τελικό” θα κληθούν να καταθέσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να φτάσουν στην νίκη και συνάμα να διατηρήσουν τη θέση ισχύος της ομάδας αναφορικά με την διεκδίκηση της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο για το οποίο η νίκη είναι μονόδρομος στον αγώνα του Σαββάτου είναι το απόλυτο των επιτυχιών στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, σερί το οποίο όλοι ευελπιστούν πως θα διατηρηθεί.

Από την πλευρά τους οι φίλοι του Εθνικού παρά το -για πολλούς- εργάσιμο της ημέρας, καλούνται για μια ακόμη φορά να δώσουν βροντερό παρών προκειμένου να ωθήσουν τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού στην επίτευξη του στόχου, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ομάδας για την κανονική περίοδο πριν τα μπαράζ''.

BOUKIS


 
Top