ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΠΕΙΡΑΙΑ
Mετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην  αίθουσα συσκέψεων  του «Γ. Καραισκάκης» την  Πέμπτη 8/3/2018, αναφορικά με τα μέτρα τάξης του Τελικού αγώνα Κυπέλλου Γ.  ΓΚΑΜΙΛΗΣ, που ως γνωστόν θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14/3/2018 και ώρα 15.00 στο Γ. Καραϊσκάκης ανάμεσα στα σωματεία 

Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ, γίνονται γνωστά τα εξής: 

Οι φίλαθλοι του Εθνικού θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 23( πλευρά ηλεκτρικού), οι φίλαθλοι του ΚΑΡΑΒΑ στη Θύρα 8 (πλευρά «Ελαΐς») και οι ουδέτεροι φίλαθλοι στις Θύρες 28-29-30.

Επίσης στις Θύρες 9-10 (πλευρά «Ελαΐς») θα φιλοξενηθούν παιδιά και αθλητές των ακαδημιών των Πειραϊκών σωματείων.

Στη Θύρα Vips θα φιλοξενηθούν οι επίσημοι, οι διοικήσεις των φιναλίστ όπως επίσης οι δημοσιογράφοι, ΜΜΕ που θα καλύψουν τον τελικό.

Την ημέρα του τελικού θα λειτουργήσουν τα εξής εκδοτήρια:

α) έναντι της Θύρας 25 για τις θύρες 23 και 28-29-30

β) έναντι της Θύρας 17 για την Θύρα 8.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 13.30

Η Αστ. Διεύθυνση Πειραιά ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθούν αυστηροί έλεγχοι κατά την είσοδο των φιλάθλων, ενώ απαγορεύεται  η μεταφορά εντός του σταδίου αλλά και η  ρίψη  καπνογόνων, βεγγαλικών, κροτίδων.

Απαγορεύεται επίσης η χρήση οινοπνευματωδών ποτών, όπως και η ανάρτηση πανο/πλακάτ με υβριστικό, ρατσιστικό αντεθνικό περιεχόμενο.

 Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ υπενθυμίζει  ότι τα ΜΜΕ που επιθυμούν θα καλύψουν τον τελικό ότι θα πρέπει έγκαιρα να προμηθευθούν τις απαραίτητες διαπιστεύσεις από την γραμματεία της ένωσης.

Χωρίς διαπίστευση δεν θα είναι δυνατή η είσοδος  στο  στάδιο κανενός  δημοσιογράφου ή φωτογράφου.BOUKIS


 
Top