του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου
ΠΕΙΡΑΙΑ Κυπελλούχος Πειραιά για 1η φορά στην ιστορία του αναδείχθηκε ο ΑΟ Καραβάς, ο οποίος επικράτησε του ιστορικού Εθνικού Πειραιά με 1-0, στο σημερινό τελικό του σταδίου ''Γ.Καραισκάκης''.

H ομάδα της Π.Κοκκινιάς έγραψε ιστορία, και λόγω φυσικά του μεγέθους του αντιπάλου του.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μπεσού, που με κεφαλιά στο 67ο λεπτό και ύστερα απο σέντρα του Ζαρκάδα, νίκησε τον Βουτσινά ξεσηκώνοντας το γήπεδο στον αέρα.

Η ομάδα του Εθνικού, πάντως έφτασε πρώτος πιο κοντά στο γκολ αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μακρυγιάννη πέρασε λίγο άουτ απο την εστία του Τζανέτου.

Αλλές δυο ευκαιρίες κατέγραψε η ομάδα του Νίκου Νεντίδη, όταν ο πάλι ο Μακρυγιάννης στο 36' νικήθηκε σε τετ-α-τετ απο τον Τζανέτο.

Η δεύτερη έγινε στο 40' με τον Ντα Σίλβα να προσπαθεί να κρεμάσει τον τερματοφύλακα του ΑΟΚ, αλλά χωρίς επιτυχία.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, προειδοποίησαν πριν το γκολ του Μπεσού, στο 60ο λεπτό, αλλά ο Βουτσινάς είπε όχι στο σουτ του Φούντα.

Ο νεοεισελθών Κατσικοκέρης προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αλλά στο 70' το σουτ που επιχείρησε πήγε λίγο άουτ απο την εστία του Τζανέτου.

ΑΟ Καραβάς: Τζανέτος, Ζαρκάδας, Λίμα, Καλιακούδας, Αναγωνστόπουλος, Μπιλίμπασι, Κουμεντάκος (92’ Μουλίδης0, Χατζηπαναγιώτης (75’ Λούκα), Μπεσού, Φούντας (94’ Μελάς), Χονδρουδάκης

Εθνικός: Βουτσινάς, Μπένα, Γερόλυμος, Βενέτης, Πεχλιβανίδης, Ντα Σίλβα (66’ Τεγούσης), Κομνηνός (56’ Κατσικοκέρης), Κατίδης, Λεωνιδόπουλος (66’ Σώπασης), Μακυργιάννης, Μάναλης (75’ Παυλάκης) 


BOUKIS


 
Top