Του Σταύρου Πρέσση

Ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας, δεν κατάφερε να φύγει με κάποιο θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του Πειραϊκού, καθώς ηττήθηκε με 1 0. Το αποτέλεσμα όπως χαρακτήρισε και ο προπονητής του Φοίνικας κος. Τριανταφύλλου δεν ήταν δίκαιο, γιατί μια φορά ουσιαστικά απειλήθηκε ο τερματοφύλακας του Φοίνικα στο 94', όπου δέχθηκε το γκολ. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κος. Τριανταφύλλου:

Ένα αποτέλεσμα που μας αδικεί, καθώς με βάση την εικόνα του αγώνα, η ισοπαλία θα ήταν αυτό που θα έλεγες, δίκαιο αποτέλεσμα. 

Το πλάνο μας ήταν επιτυχημένο, αφού απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και αρκετά φορμαρισμένη αυτήν την εποχή, καταφέραμε σχετικά εύκολα, να έχουμε κερδίσει μέτρα στο πρώτο μέρος και να κλείνουμε πολύ καλά τους χώρους. Είναι χαρακτηριστικό, ότι η μία και μοναδική στιγμή που δεχτήκαμε φάση, ήταν από δικό μας κακό γύρισμα της μπάλας. 
Στο δεύτερο ημίχρονο, η δύναμη κυριάρχησε, αλλά και πάλι ανταποκριθήκαμε με επιτυχία και δεν κινδυνεύσαμε στιγμή. 
Στο πρώτο σουτ που έγινε στην εστία, στο 94', δυστυχώς η μπάλα πήγε στο μοναδικό σημείο που μπορούσε να μπει γκολ. 
Όπως είχα πει, προσπαθούμε να γίνουμε μια ομάδα, δυσκολοκατάβλητη και σε αυτόν τον τομέα,είμαστε στον σωστό δρόμο. Από εκεί και πέρα, λίγη τύχη, δεν έβλαψε κανέναν και εμείς δεν την έχουμε μαζί μας σε όλους τους τομείς. Συνεχίζουμε διεκδικώντας όλες τις πιθανότητες μας σε κάθε παιχνίδι.
      

BOUKIS


 
Top