ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Την παρθενική τους συμμετοχή στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣ Πειραιά πραγματοποίησαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία του ΑΣ Ποντίων.

Μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα από τη μέρα που το νέο επιτελείο, με επικεφαλής τον Ανδρέα Παπακωνσταντίνου, πήρε τα ηνία της Ακαδημίας του συλλόγου από τη Δραπετσώνα, το προπαιδικό τμήμα με προπονητή τον Τάσο Τερεζάκη κατέστη δυνατό να συμμετάσχει στην πρεμιέρα του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

"Ήταν ένα στοίχημα για εμάς από το καλοκαίρι, να κατέβουμε τον Μάρτιο στο προπαιδικό πρωτάθλημα και το κερδίσαμε", τόνισε σε δήλωση του αρχικά ο κ. Παπακωνσταντίνου και συνέχισε:

"Tα παιδιά μπήκαν στα βαθιά, αλλά αυτό δεν τους πτόησε καθόλου, καθώς έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, φάνηκε να το διασκεδάζουν και φυσικά περιμένουν πλέον τον επόμενο αγώνα".

Οι προκλήσεις για την Ακαδημία του ΑΣ Ποντίων βρίσκονται μόνο στην αρχή και οι μακρόπνοοι στόχοι που έχουν θέσει οι ιθύνοντες φαίνεται πως είναι κάτι παραπάνω από εφικτό ώστε να πραγματοποιηθούν.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι, υπό τις οδηγίες του κ. Τερεζάκη:

Γαρίνης, Γκότσης, Βιτωράτος, Σεραφειμίδης Γ. (c), Σεραφειμίδης Δ., Κατσούλας, Ροντογιάννης, Πουρπουτίδης, Τσολάκης, Βαμβακίδης, Τσέρος. Ως αλλαγή αγωνίστηκε ο Τσιοχαντάρης.


BOUKIS


 
Top