ΑΘΗΝΑ
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πήρε επίσημα θέση για το επίμαχο θέμα της αξιοποίησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, το οποίο φέρεται έτοιμη να αναλάβει και να ανακαινίσει πλήρως ομάδα Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών. 

Η ΕΟΕ αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι θέση της είναι η αξιοποίηση του ΟΑΚΑ, αλλά αφού υπάρξει εναλλακτική λύση για τους αθλητές, οι οποίοι μετά την στέρηση των κινήτρων, κινδυνεύουν να μην έχουν καν χώρους προπόνησης.   

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στην οποία και ανήκει το ΟΑΚΑ αλλά όχι και η διαχείρισή του, έχει επανειλημμένα ταχθεί υπέρ της αξιοποίησης όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων των οποίων την κακή κατάσταση όλοι γνωρίζουμε.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΟΕ, ασφαλώς και είναι πρόθυμη να συμφωνήσει με μία σοβαρή πρόταση αξιοποίησης του ΟΑΚΑ, με την προϋπόθεση να υπάρξει εναλλακτική λύση για τους αθλητές που προπονούνται και στεγάζονται σήμερα στο ΟΑΚΑ.

Είναι υποχρέωση και καθήκον της ΕΟΕ να στηρίζει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό που έχει δεχθεί και συνεχίζει να δέχεται απανωτά χτυπήματα από την οικονομική κρίση αλλά και από τους πολέμιους του αθλητισμού στη χώρα μας. Μετά τη στέρηση των κινήτρων, ας μην πάρουμε από τους αθλητές και τις εγκαταστάσεις στις οποίες προπονούνται».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


BOUKIS


 
Top