Του Σταύρου Πρέσση

Οι Νέοι Δραπετσώνας δεν κατάφεραν να νικήσουν την Καστέλα, καθώς έχασαν με 4 2. Η ομάδα του κος Πράσινου αν και προηγήθηκε στο σκορ με 1 0 δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ. Η Καστέλλα από το πρώτο ημίχρονο έκανε την ανατροπή και δίκαια έφτασε στην  νίκη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητή των Νέων Δραπετσώνας κος. Πράσινο Μανώλη είπε τα εξής:

Ξέραμε ότι παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου μας και πανάξια πρωταθλήτρια. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και προηγηθήκαμε 1-0 .

Αν και πολύ νωρίς έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα τον ρυθμό κάτι που δεν το κάναμε και βρεθήκαμε να χάνουμε στο ημίχρονο με 2-1. 
Στο 2ο μισό του αγώνα κάναμε ένα από τα καλύτερα τακτικά και αγωνιστικά παιχνίδια για φέτος. Προσπαθήσαμε σημειώσαμε 2 γκολ, αλλά προδοθήκαμε από προσωπικά λάθη. Το αποτέλεσμα μας άφησε πικραμένους και σίγουρα θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πόντο ή πόντους. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Καστέλλα για την άνοδο και στον προπονητή Άρη Κακογιάννη για αυτό που έχτισε τόσο καιρό και ανταμείφθηκε.
Μένουν 4 αγώνες που πρέπει να υπερβάλλουμε τους εαυτούς μας και να δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας  για να κλείσουμε την χρονιά όπως πρέπει.

BOUKIS


 
Top