ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Κάθε μέρα στους δρόμους μέχρι την τελική δικαίωση προανήγγειλαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που γνωστοποίησαν τις προθέσεις τους, με ανακοίνωση που έκαναν διακόπτοντας το πρόγραμμα της ΕΡΤ3


Όπως αναφέρθηκε σε ανακοίνωση τους, την Πέμπτη ο κόσμος του ΠΑΟΚ πραγματοποιεί συγκέντρωση στην Καμάρα στις 18:00, ενώ την Κυριακή στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην Αριστοτέλους και θα ακολουθήσει πορεία προς το γήπεδο. 

Εκεί θα είναι και οι Σύνδεσμοι των περιοχών εκτός Θεσσαλονίκης.

Η διοίκηση της ΕΡΤ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εισβολή οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας σε στούντιο της ΕΡΤ3

Η διοίκηση της ΕΡΤ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εισβολή οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας σε στούντιο της ΕΡΤ3 κατά τη διάρκεια εκπομπής σε ζωντανή μετάδοση.

Η διακοπή της κανονικής ροής του προγράμματος συνιστά βαθιά αντιδημοκρατική πράξη, η οποία ουδόλως συνάδει προς το φίλαθλο πνεύμα.

Η ΕΡΤ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για τη διαφύλαξη της απρόσκοπτης λειτουργίας της. 

Τέλος, διευκρινίζεται ότι η ΕΡΤ και η ΕΡΤ3 δηλώνουν ότι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που αναγνώσθηκε εκφράζει αποκλειστικά τους συντάκτες του συγκεκριμένου κειμένου, απόρροια και του τρόπου με τον οποίο το επέβαλαν.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


BOUKIS


 
Top