Φωτογραφία του χρήστη SportActive.gr.
του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Σε ενα παιχνίδι με πολλές ''φωνές'' για την διαιτησία του κ.Πετρίδη, το Χατζηκυριάκειο ηττήθηκε εντός έδρας απο το Νέο Ικόνιο με 2-1 για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β' Πειραιά.

Τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για τα ''λιοντάρια'' πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του 2ου ομίλου.

Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι ανοίξανε το σκορ στο 18' με τον Μαστοράκη, με την ομάδα του Περάματος να φέρνει το ματς στα ίσια στο 60' με τον Αράπη.

Η κομβική φάση που έκανε τους Πειραιώτες έξαλλους ήταν στο 80ο λεπτό όταν η βοηθός κ.Βογιατζιδάκη υπόδειξε το γκολ του Αλιάγα ως οφσάιντ.

Το τελικό σκορ ύστερα απο ενα παιχνίδι ροντέο, διαμόρφωσε ο Γκεκάι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με το Χατζηκυριάκειο να βγάζει επίσημη ανακοίνωση για το σημερινό παιχνίδι (Εχει ανέβει ώρες πριν).

Ο τεχνικός των ''λιονταριών'' Γιάννης Παπαϊωάννου, δήλωσε:

''Εγώ έχω να πω οτι μόνο ο A' βοηθός Γκολές στάθηκε σωστός απέναντι στις 2 ομάδες.

Ο διαιτητής και πολύ περισσότερο η Β' βοηθός που μας ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ για κάποιο λόγο που αυτοί γνωρίζουν δεν μας άφησαν να πάρουμε αυτό που αξίζαμε σήμερα.

Ο κ.Πετρίδης είναι επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών μας, οσο για την βοηθό κ.Βογιατζιδάκη αν δεν ήταν στημένη σήμερα που δεν το πιστεύω, είναι άσχετη και πρέπει να ξαναπάει στη σχολή να μάθει το οφσάιντ.

Δεν εχω ξαναμιλήσει έτσι για διαιτητές και μετράω τα λόγια μου, το σημερινό όμως ξεπέρασε κάθε όριο, κανένας σεβασμός στον ίδρωτα των παικτών μας και στην προσπάθεια που κάνουμε να αποφύγουμε τον υποβιβασμό''.


BOUKIS


 
Top