ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΝΙΚΑΙΑ
Η διοίκηση της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ με επιστολή που απέστειλε στην ΕΠΟ, στην ΚΕΔ, αλλά και στην Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής ζητά την λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων, ώστε να διαφυλαχθεί η ακεραιότητα , η διαφάνεια των αναμετρήσεων που θα κρίνει την άνοδο και τον υποβιβασμό, αναλυτικά η επιστολή που εστάλη αναφέρει:


ΠΡΟΣ ΕΠΟ
Υπόψιν:  Προέδρου κ. Ε. Γραμμένου,
 Εκτελεστικού Γραμματέα κ. Α. Δέδε

 Κοινοποίηση: Αγωνιστικό Τμήμα
Υπόψιν κκ.  Παναγιώτη Δημητρίου, κ. Ραμπαβίλα
 ΚΕΔ


Αξιότιμοι κύριοι, όπως γνωρίζετε την ερχόμενη Κυριακή 1/4/2018 διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Στον 6ο όμιλο που συμμετέχει και το σωματείο μας ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ κυριολεκτικά κρίνεται η άνοδος και ο υποβιβασμός σε δύο  παιχνίδια, ΡΟΔΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ.

Θέλουμε να πιστεύουμε- σας επιστούμε την προσοχή ώστε οι δύο αγώνες να παιχθούν επι ίσοις όροις.

Ζητούμε να ληφθούν μέτρα ώστε οι δύο αυτοί αγώνες να ξεκινήσουν την ίδια ώρα  τόσο στο ξεκίνημα, όσο και  μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου

Επειδή  γνωρίζουμε  ότι ειδικά στους αγώνες της Ρόδου και του Κερατσινίου  θα  υπάρξουν τέτοια θέματα, σκόπιμες καθυστερήσεις, σας καλούμε να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα ώστε στους δύο αυτούς αγώνες  να τηρηθούν τα αυτονόητα σε ότι αφορά την  διαφάνεια, την  αξιοκρατία και την  απονομή δικαιοσύνης.

Αδυνατούμε να δεχθούμε ότι ο ένας από τους δύο αγώνες θα έχει ολοκληρωθεί, ο άλλος θα παίζεται και θα υπάρξει διαμόρφωση αποτελέσματος, όπως τυχόν συμφέρει.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ν. ΛΕΜΟΝΗΣ                                                                  ΓΡ. ΚΑΛΑΜΑΚΗΣ


BOUKIS


 
Top