ΠΕΡΑΜΑ

ΜΕΓΆΛΗ ΕΠΙΤΥΧΉ είχε η χοροεσπερίδα του ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ ΒΕΤΕΡΆΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΏΝ ΠΕΡΆΜΑΤΟΣ στις 16/3/18 Παρασκευή στο Μουσικό Μεζεδοπωλείο ΜΠΟΥΡΛΌΤΟ στο Πέραμα. 

Σε οικογενειακό περιβάλλων με χορό τραγούδι και καλό φαγητό με τις οικογένειες τούς οι Βετεράνοι Ποδοσφαιριστες Περάματος και με πολλούς εκλεκτούς καλούς φίλους που έμειναν όλοι ευχαριστημένοι από την Εκδήλωση. 
Στην Εκδήλωση εκτός των Βετεράνων Περάματος με τις οικογένειες τούς τιμή σαν με την παρουσία τούς :

Ο Δήμαρχος Περάματος Λαγουδακης Γιάννης --Ο Αντιδήμαρχος Κουλαλογλου Ανδρέας ---Ο Δημοτικός Σύμβουλος & Πρόεδρος Μανιατών &Λακωνων Θεοδωρουλεας Μίμης ---Ο Αντιπρόεδρος Μανιατών & Λακωνων Μοφορης Γιώργος ---Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Ν.Α.Δ.Π Παπαστεφανου .Γ.Π.---Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Β.Π.Π. Τσίπρας Κανέλλος ---Εκπρόσωποι από Βετεράνων Ποδοσφαιριστών των Αργοναυτη Ξενόπουλος Γ.---Δραπετσώνας Πολυχρονιάδης -Μπαζινας---Ερμή Κορυδαλλού Κανερης Αντώνης ---ΙΩΝΙΚΟΥ Ρετσης Ευγενιος -- Ο Δημοσιογράφος Μαυρεας Τακης -- Ο Δημοσιογραφος Γιαπαππας Σταθης -- καθώς και πόλοι αρκετοί καλοί φίλοι του Συλλόγου.

Το λόγο πήρε Ο Πρόεδρος Στέφανος Φούσκας τού Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Περάματος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τούς παρευρισκόμενους και τους χορηγούς του Συλλόγου. 

Ενημέρωσε το πρόγραμμα για τις προσεχείς δύο εβδομάδες που ο έχουν οι Βετεράνοι Περάματος σε δύο ποδοσφαιρικούς αγώνες Αλληλεγγύης. (1) Την Μ.Τρίτη 3/4/18 & 18:00 Στο γήπεδο Περάματος ΒΕΤΕΡΆΝΟΙ ΠΕΡΆΜΑΤΟΣ VS ΒΕΤΕΡΆΝΩΝ ΠΑΝΙΩΝΊΟΥ συνέχεια 15 χρόνια αγωνας για φιλανθρωπικό σκοπό παράδοση ενός αναπηρικού αμαξιδιο σε συμπολίτη μας με κινητικά προβλήματα, και τιμητικές διακρίσεις σε Βετεράνους Περάματος & Πανιωνίου και σε παράγοντες, διαιτητές. 

(2) Την Μ.Παρασκευή 6/4/18 το πρωί 11:00 στο γήπεδο Περάματος Ο Ποδοσφαιρικός Αγώνας ΆΝΩ & ΚΆΤΩ ΠΈΡΑΜΑ ΒΕΤΕΡΆΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΏΝ. 
Για φιλανθρωπικό σκοπό παράδοση τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο Περάματος. 


Στο τέλος μίλησε ο Πρόεδρος Τσίρμπας Κανέλλος και ενημέρωσε για την Ε.Σ.Β.Π.Π.το πρόγραμμα τις ερχόμενες εβδομάδες.


Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/106197116156009/photos/?tab=album&album_id=1472071042901936


BOUKIS


 
Top