ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
NIKAIA
Οι παλαίμαχοι των δύο ομάδων θα... συναντηθούν τη Μεγάλη Δευτέρα, στο φιλικό που έχει γίνει θεσμός.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις παλιές δόξες των δύο ομάδων θα διεξαχθεί για 18η χρονιά και αποτελεί φιλικό μνήμης για τις χαμένες πατρίδες. 

Μάλιστα, στο πλαίσιο του φετινού αγώνα (που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα στις 19.00, στη Νίκαια) οι παλαίμαχοι του Ιωνικού θα βραβεύσουν την οικογενια Σπανου τον Μιχαλη και τον Γιωργο Σπανο για όσα έχουνε προσφέρει στον Ιωνικό και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο  Γιώργος Νταρακλίτσας ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστης του ελληνικού ποδοσφαίρου ακόμα θα τιμήσουν τον Μπάμπη Ιτσογλου από την μεριά της ΑΕΚ θα τιμήσουν τον Λεωνίδας Πανοηλια και τον Θανάση Τερζη 

Αυτές τις Πατρίδες λοιπόν, τόπο καταγωγής των δύο ιστορικών σωματείων, θα επιδιώξουν να τιμήσουν με τον καλύτερο τρόπο-όπως κάθε Μεγάλη Δευτέρα από τον Απρίλη του 2001, που έγινε ο πρώτος αγώνας- και στις 2 Απριλίου 2018  οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού και της ΑΕΚ. 


Ο μεταξύ τους αγώνας, που θα ξεκινήσει  στις 7 μ.μ. στο γήπεδο Νεάπολης Νίκαιας. αναμένεται να ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν. Να σημειώσουμε εδώ, ότι η ποδοσφαιρική συνάντηση-θεσμός των Ιωνικού και ΑΕΚ, η ΑΕΚ και Ιωνικού,  έχει ιδιαίτερη αίγλη, αφού διεξάγεται  και υπό την αιγίδα του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Νίκαιας-Ρέντη. 

BOUKIS


 
Top