του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Αποκλειστικά στο sportactive.gr μίλησε ο διαιτητής Δημήτρης Σαββατιανός για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πειραική διαιτησία, αλλά μας τονίζει για τους παλαίμαχους διαιτητές που μετά την απόσυρση τους απο την ενεργό δράση έχουν μηδενική προσφορά.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

''Παρατηρώντας και βλέποντας τον γενικό γραμματέα κύριο Ιωάννη Σπάθα στην προχθεσινή ομιλία του στους νέους μαθητές διαιτησίας, ξαφνικά κάποιοι οι οποίοι είναι ανύπαρκτοι μετά τη λήξη της  διαιτητικής τους πορείας έχουν εξαφανιστεί.

 Κάνουνε κριτική και σχολιάζουν αλλά δυστυχώς δεν βρίσκονται κοντά στα προβλήματα των Πειραϊκών σωματείων αλλά και της πειραϊκής διαιτησίας.

Καλό είναι τα σχόλια τους να είναι σε έργα και σε πράξεις όπου έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τα σωματεία.

Ο Γιάννης ο Σπάθας είναι ενεργός είναι παρών είναι εδώ δίπλα μας σε μας τους διαιτητές αλλά και στους ποδοσφαιριστές.

Στα σωματεία στο ποδόσφαιρο και ειδικά στο ερασιτεχνικό δεν χωράει αντιδικίες, εγωισμούς και παλιές κακές αναμνήσεις.

Εχει παρόν και μέλλον και για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ας αφήσουμε τις κακόβουλες ιδέες μας και σκέψεις και ας σταθούμε δίπλα στην διαιτησία στην ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Πειραιά και να μην είμαστε δυστυχώς συνέχεια στην προκατάληψη.

Όσοι δεν γνωρίζετε τον κύριο Γιάννη δυστυχώς χάνετε και μόνο κακόβουλες λέξεις μπορείτε να πείτε όποιος όμως το γνωρίζει είναι δίπλα του μπορεί να καταλάβει ότι είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει και στέκεται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με όποιον τρόπο μπορεί.

Γι’ αυτό καλό είναι οι κότες να κάθονται στα αυγά τους και η λύκοι στα βουνά τους και να αφήσουν τους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν με δυναμισμό και με αγάπη στα σωματεία και ιδιαιτέρως στην διαιτησία που το ‘χει πολύ περισσότερο ανάγκη.

Καλό είναι οι παλιοί διαιτητές που έχετε αποσυρθεί και είστε σαν την πανσέληνο που εμφανίζεται, μην κάνετε κριτική, κάντε έργα γιατί τουλάχιστον σε όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην διαιτησία δε σας έχω δει πουθενά είστε εξαφανισμένοι.

Ή παραμείνετε στην αφάνεια η ελάτε κοντά χωρίς πολλά λόγια και περιστροφές''.

BOUKIS


 
Top