ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Τις όποιες ελπίδες του για την κατάληψη της πρώτης θέσης του πρώτου ομίλου της Α' Πειραιά διατήρησε ο Αετός Κορυδαλλού. Το σύνολο του Δημήτρη Καλύκα πέτυχε την περασμένη Κυριακή ακόμη μία νίκη, εντός έδρας με 3-0 κόντρα στη Δόξα Πειραιά, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Για το νικηφόρο αποτέλεσμα του Αετού ο κ. Καλύκας αρχικά τόνισε :

"Ήμασταν απόλυτα σοβαροί στο αγωνιστικό μας πλάνο και αυτό ακριβώς είναι που ζητάω από τους ποδοσφαιριστές μου. Απειληθήκαμε ίσως ένα 10λεπτο στο β' ημίχρονο όμως από εκεί και πέρα κρατήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και πήραμε αυτό που θέλαμε. Τώρα πρέπει να δείξουμε και πάλι την απαιτούμενη σοβαρότητα και να κάνουμε το 4 στα 4 ως το τέλος".

Για το πώς βλέπει να κυλούν οι τελευταίες αγωνιστικές στη μάχη του πρωταθλήματος ο τεχνικός του Αετού Κορυδαλλού σημείωσε:

"Μετά και το "διπλό" του Ατρόμητου Πειραιά απέναντι στον Ίκαρο οι πιθανότητες μας για την πρώτη θέση νομίζω πως έχουν μειωθεί αρκετά. Δυστυχώς εδώ που φτάσαμε, πληρώνουμε πιστεύω το τέρμα που δεχθήκαμε στο τέλος στο μεταξύ μας παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Παρόλα αυτά εμείς συνεχίζουμε στη δουλειά και το στόχος μας".BOUKIS


 
Top