ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Στο κυνήγι της κορυφής παρέμεινε ο Αετός Κορυδαλλού, που επικράτησε εύκολα την περασμένη Κυριακή επί των Αστεριών Δραπετσώνας με 4-0 εντός έδρας, σε ματς για την 23η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

Όπως τόνισε ο τεχνικός του Αετού, Δημήτρης Καλύκας, η ομάδα του έκανε μια "γεμάτη" εμφάνιση, ενώ το σημαντικότερο κέρδος από αυτό το παιχνίδι είναι το γεγονός πως χρησιμοποιήθηκαν 3 παιδιά από την Ακαδημία του συλλόγου, τα οποία ανταποκρίθηκαν στο έπακρο στις απαιτήσεις ενός αγώνα πρωταθλήματος:

"Παρότι παραταχθήκαμε με αρκετές απουσίες στην αμυντική μας γραμμή, οι αντικαταστάτες τα πήγαν περίφημα και αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση. Κάναμε μια ουσιαστική εμφάνιση και αποδώσαμε στο χορτάρι το αυτοματοποιημένο επιθετικό ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίζουμε σε κάθε μας παιχνίδι".

"Επίσης θέλω να τονίσω ότι η πολιτική του Αετού Κορυδαλλού όσον αφορά τα τμήματα υποδομής και την παραγωγή παικτών μέσα από την Ακαδημία του συνεχίζει να αποδίδει καρπούς και στην πράξη. Κόντρα στα Αστέρια Δραπετσώνας έπαιξαν τόσο ο 18χρονος Παναγιώτης Νούχο, που βρίσκεται σταθερά στο ρόστερ της αντρικής ομάδας, όσο και οι 16χρονοι Καλαμάρας και Κωστόπουλος, οι οποίοι έκαναν ντεμπούτο, σε άμυνα και επίθεση αντίστοιχα. 

Πρόκειται για ακόμη μία απόδειξη της άρτιας οργάνωσης και της αποτελεσματικότητας της Ακαδημίας του Αετού Κορυδαλλού τα τελευταία χρόνια".BOUKIS


 
Top