Του Σταύρου Πρέσση

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Περάματος Παναγιώτης Σάσσαρης μίλησε στο Sportactive για την καριέρα του, για την δουλειά του, για την ομάδα που αγωνίζεται τώρα και πολλά αλλά.

Παρακάτω η συνέντευξη του.


Πως ξεκίνησε το μικρόβιο με το ποδόσφαιρο;


Καλησπέρα ευχαριστώ για την φιλοξενία. Είμαι ο Σάσσαρης Παναγιώτης. Από τα βρεφικά μου χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου να κρατάει μια μπάλα. Να παίζω στις αλάνες να κυλιέμαι στα πατώματα να κοιμάμαι μαζί της και βλέποντας τηλεόραση έτσι μου βγήκε το μικρόβιο και ξεκίνησα και εγώ τα πρώτα μου βήματα στις ακαδημίες του Αιγάλεω όπου και μεγάλωσα. Αργότερα, μετακόμισα με τον πατέρα μου στον Πειραιά, οπότε με τα εφηβικά πλέον της Χαραυγής και Ευγένειας και έπειτα βρέθηκα στο ποδοσφαιρικό Πειραιά. Από εκεί και πέρα ανδρώθηκα στο σωματείο Νέοι Ευγενείας. Εκεί ανδρώθηκα και πήρα τα πρώτα μου παιχνίδια 15 με 16 χρονών και βρέθηκε ένας φίλος, που πήγαμε μαζί στον Θρασύβουλο στην Φυλή στην δεύτερη ομάδα του Θρασύβουλου, όπου ο Στράτος Τζανάκης που πήγαμε παρέα κάναμε μια πολύ ωραία χρονιά εκεί πήραμε τις εμπειρίες μας. Ώστε να βρεθώ στα 17 μου χρόνια στον Μαύρο Αετό/ Ολυμπιάδα, που μόλις είχε ανέβει από τα τοπικά πρωταθλήματα Πειραιά έτσι με τον κος. Βουτσινά συνεργαστήκαμε ταιριάξαμε στο πλάνο, που ήθελε ήμουν μικρός εγώ και από τις οδηγίες του κάναμε μια πολύ ωραία συνεργασία εκείνη την χρονιά.

Τι θέση αγωνίζεσαι;

Καταρχήν η φυσική μου θέση είναι χαφ στα άκρα, απλά τα τελευταία χρόνια έχω βρεθεί στο πιο ανασταλτικό κομμάτι σαν αμυντικό χαφ, αλλά και ενίοτε σαν στόπερ και έχω βοηθήσει αρκετά κάποιες ομάδες που αγωνίστηκα.
Τα τελευταία χρόνια σε ποιες ομάδες του Πειραιά έπαιξες;

Τα τελευταία χρόνια από την Α΄Πειραιά και έπειτα αγωνίστηκα στον Φαληρικό, Ειρήνη 2005, στην Χαραυγή.
Γεμάτες σεζόν;

Γεμάτες σεζόν στην Α΄Πειραια δεν θα το έλεγα μια και ήμουν και στο ναυτικό σαν θητεία. Ασχολιόμουν και με πάρα πολλές δουλειές από μικρός δούλευα και το έκανε ενίοτε. Γεμάτες σεζόν είχα στην κατηγορίες στη Β' Πειραιά που αγωνίστηκα. Τόσο με τον ΑΟ Πειραιά όσο και με τον Αργοναύτη πριν μετακομίσω στον Ολυμπιακό Περάματος, που είμαι αυτή την στιγμή.


Έχεις αγωνιστεί στην τότε Δ' Εθνική και τώρα παίζεις στο Τοπικό του Πειραιά. Ποιες είναι οι διαφορές;

Καταρχήν αυτή την στιγμή δεν υπάρχει Δ΄Εθνική. Επειδή την ζήσαμε την Δ΄Εθνική δεν θα έλεγα ότι είναι μεγάλες οι διαφορές. Αυτή την στιγμή υπάρχουν σωματεία στην Α΄Πειραιά, που είναι ήδη επαγγελματικά χωρίς να είναι στα χαρτιά, αλλά δουλεύουν επαγγελματικά και δεν είναι 1 και 2 είναι αρκετά τα σωματεία. Χαίρομαι αρκετά, που ο Πειραιάς έχει τέτοια σωματεία και χαιρόμαστε να πηγαίνουμε να τα βλέπουμε. Παρόλο αυτά δεν θα έλεγα οι διαφορές είναι μεγάλες της Δ΄Εθνικής με της Α' Πειραιά.

 


Τώρα βρίσκεσαι στον Ολυμπιακό Περάματος βρίσκεστε πρώτη στην βαθμολογία. Ο στόχος είναι η άνοδος. Πιστεύεις ότι θα τα καταφέρετε;

Καταρχήν, δεν το είχα στο μυαλό μου να πάω να παίξω στην Γ΄ Πειραιά, απλά συζητώντας με την πρόεδρο της ομάδας την κα. Ιωάννα Μωρέ και τον σύζυγο της κος. Σαβατιανό Δημήτρη μου έδωσαν ένα πλάνο στα χέρια μου το οποίο από την αρχή ταίριαξε σε αυτά που θέλω εγώ και ζητάω σε μια ομάδα του Πειραιά, αλλά είδα και την οργάνωση που υπάρχει τόσο στην ακαδημία όσο και στην πρώτη ομάδα. Ήθελα να αρπάξω αυτή την ευκαιρία που μου δίνετε να συμμετέχω και εγώ όχι μόνο στην ομάδα και στον πρωταθλητισμό που κάνει.

Υπάρχει καλή χημεία μεταξύ παικτών ομάδας και προπονητή;

Κοιτάξτε να δείτε. Μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός Περάματος έστω και σε αυτή την κατηγορία, αλλά κάνει πρωταθλητισμό έχει τα καλά της και τα κακά της. Ναι μεν το κλίμα στα αποδυτήρια μπορεί να είναι πάρα πολύ καλό, αλλά απαιτεί και θυσίες από ποδοσφαιριστές. Κάποιοι θα αφήσουν την δουλειά τους για να έρθουν, κάποιοι άλλοι δεν δουλεύουν, αλλά θα αφήσουν το σπίτι τους, τα παιδιά τους και την οικογένεια τους για να έρθουν, αλλά αυτή την στιγμή ένα παιχνίδι έπαιξα μαζί τους είδα πολύ ωραία πράγματα. Είδα ποδοσφαιριστές που ξέρουν ποδόσφαιρο και είδα μια διοίκηση που ασχολείται με τα παιδιά.
Η διοίκηση είναι «στο πλευρό» των παικτών και τους στηρίζει σε κάθε τους πρόβλημα;

Είμαι στην ομάδα δύο βδομάδες, οπότε θα μιλήσω ξεκάθαρα σε αυτό που έχω δει μέχρι στιγμής. Καταρχήν, η διοίκηση είναι κάθε μέρα μέσα στα αποδυτήρια, οπότε μόνο αυτό αν υπολογίσει κάποιος νομίζω ότι υπάρχει στήριξη σε οτιδήποτε.
Επειδή έπαιξες μικρός στο Αιγάλεω θεωρείς καλύτερο πρωτάθλημα της Αθήνας η του Πειραιά;

Καταρχήν, επειδή είδα τα γήπεδα και τις ακαδημίες που υπάρχουν στην Αθήνα στην Αθήνα απλά υπάρχουν οι υποδομές να δουλέψουν οι ακαδημίες. Τι εννοώ στην Αθήνα υπάρχουν γήπεδα ενώ στον Πειραιά δεν υπάρχουν πολλά γήπεδα. Ώστε να μπουν μέσα οι ομάδες οι ακαδημίες να δουλέψουν και να εξελιχθούν. 
Έχεις μείνεις ικανοποιημένος από την καριέρα σου μέχρι στιγμής;

Κάθε ποδοσφαιριστής, μπορεί πιτσιρικάς να ονειρεύεται τα πάντα και τα καλύτερα και έτσι πρέπει να κάνει. Προφανώς κάτι πήγε λάθος, κάτι πήγε στραβά από μικρός δεν έκανα τα απαραίτητα βήματα δεν είχα καθόλου την στήριξη των δικών μου ανθρώπων δυστυχώς. Δεν θυμάμαι ποτέ κάποιον από την οικογένεια μου να έρθει στο γήπεδο να με δει η θυμάμαι πολύ απλά δεν με άφηναν να έρθω στο γήπεδο. Παρόλο αυτά μου άρεσε το αγαπούσα και ακόμα πηγαίνω.


Θα σε πάω σε μια προσωπική ερώτηση. Αν είχες αποφασίσει να ασχοληθείς μόνο με το ποδόσφαιρο. Πιστεύεις δεν θα σε άφηνε η οικογένεια σου να ασχοληθείς;

Στα 16 μου θυμάμαι τον παππού μου τον Στέλιο τον Σεραφίδη, που είναι στην διοίκηση της ΑΕΚ και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδος να μου λέει έλα στην ΑΕΚ να δουλέψεις να το δεις και αν αξίζεις να μπεις μέσα εδώ και να εξελιχθείς. Μια υπογραφή των γονιών  μου χρειαζόταν θυμάμαι, όπου δεν ήρθε ποτέ για τον Α Β λόγο ώστε να πάω να δουλέψω, κάπου εκεί ίσως να υπήρχε κάποια εξέλιξη αν φυσικά την άξιζα. Αυτό δεν έγινε. Έμεινα τελικά στάσιμος και θα έλεγα ότι από εκεί και πέρα κάπου τελείωσε.
Σου μένει μια πικρία από όλο αυτό;

Κάθε ποδοσφαιριστής αισθάνεται μια πικρία όταν από την οικογένεια του δεν έχει την απαιτούμενη στήριξη.
Να φανταστώ η οικογένεια σου θα ήθελα να κάνεις μια δουλειά όπως τώρα σωστά;

Σωστά, θέλανε όπως πάρα πολλές οικογένειες, να σπουδάσεις να γίνεις ένας μεγάλος γιατρός, ή να μπεις στο Ναυτικό ή κάπου μόνιμος. Εύκολα πράγματα, αλλά δεν ήθελα να διαλέξω κάτι τέτοιο δεν ήμουν το διαβάσματος ήμουν του γηπέδου.
Πιστεύεις αν πήγαινες στην ΑΕΚ θα υπήρχε η εξέλιξη και θα σε βλέπαμε σε πιο μεγάλες κατηγορίες;

Όταν αποφασίζεις να μείνεις σε ένα επαγγελματικό σωματείο και να δουλέψεις, όλα είναι πιθανά. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω ακριβώς όχι δεν θα το έκανα ναι θα πήγαινα, γιατί δεν ξέρω η ζωή πως θα τα έφερνε και δεν μπορώ να τα πω με σιγουριά.
Μέχρι τώρα την καριέρα που έχεις κάνει έχει παίξει Πειραιά και Αθήνα είσαι ικανοποιημένος;

Είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου γιατί έχω γυρίσει αρκετές ομάδες και αυτός ήταν ο στόχος μου να γυρίσω ομάδες να δω πως δουλεύουν. Είμαι ικανοποιημένος, γιατί ασχολούμαι καθημερινά με αυτό που αγαπώ. Δεν είμαι ικανοποιημένος αυτή την στιγμή στην κατηγορία που παίζω, είμαι ικανοποιημένος, που ασχολούμαι με αυτό που αγαπώ.
Πιστεύεις η ΕΠΣ Πειραιά βοηθάει τις ομάδες  να έχουν καλές υποδομές;

Από την ΕΠΣ Πειραιά ενίοτε υπάρχει κάποια βοήθεια προς τις ομάδες, άλλες φορές δεν υπάρχει, γιατί είναι και οι συνθήκες τέτοιες και κάθε τόσο αλλάζουν οι διοικήσεις στην Ένωση οπότε δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον θα ήταν άδικο τελείως. 
Πιστεύεις, επειδή δεν υπάρχουν τόσο καλές υποδομές χάνονται ταλέντα;

Σίγουρα υπάρχουν, πάρα πολλά ταλέντα, που τρώγονται στο Πειραϊκό Ποδόσφαιρο όπως και στο Αθηναϊκό και οπουδήποτε αλλού. Από κακούς παράγοντες από ανθρώπους, που δεν θέλανε το καλό των ποδοσφαιριστών, αλλά θέλανε μόνο των ομάδων τους και μου έχει τύχη πάρα πολλές φορές με αρκετά ταλέντα να χάνονται, γιατί οι άνθρωποι τους κρατούσαν τα δελτία με το ζόρι για να μείνουν εκεί και να μην εξελιχθούν. Για να έχουν στην ομάδα τους 2 3 καλούς παίκτες.
Είσαι μια οχταετία στα γήπεδα του Πειραιά. Η καλύτερη σου σεζόν πότε ήταν;

Εγώ θα πω στο σωματείο που ανδρώθηκαν, γιατί αυτό ξεχωρίζω και αυτό έχω στην καρδιά μου τους Νέους Ευγενείας. Όταν με τον κος. Μαρωνίτη τον προπονητή που είχαμε τότε η ομάδα ανέβηκε από την Β΄κατηγορία στην Α΄ πλούσιο υλικό και πολλούς παίκτες. Μιλάμε πριν 6 7 χρόνια. Έπαιζα στο εφηβικό, αλλά με εμπιστεύτηκε ο προπονητής μου πιτσιρικά και με ανέβασε και πήρε τις συμμετοχές μου εκεί. Νομίζω είναι ότι καλύτερο για έναν νέο ποδοσφαιριστή να βρεθεί σε μια πρώτη ομάδα που έκανε πρωταγωνιστική πορεία.   


Είχατε πάει καλά;

Η ομάδα είχε πάρει απευθείας την άνοδο ως πρωταθλήτρια.
Στο μέλλον θα ξανά πήγαινες;

Με τα παιδιά της διοίκησης των Νέων Ευγενείας έχουμε εξαιρετικές σχέσεις και μιλάμε πάρα πολύ συχνά. Σίγουρα, θέλω κάποια στιγμή να πάω και σίγουρα θέλουν και οι ίδιοι κάποια στιγμή να πάω. Είναι πάρα πολύ σοβαροί, έχουν ακαδημίες λειτουργούν επαγγελματικά θα έλεγα. Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοικτά όλα συζητιούνται και κανείς δεν ξέρει τι του αποφέρει το μέλλον.
Με τον Ολυμπιακό Περάματος είστε πρώτη με έναν βαθμό διαφορά από τον δεύτερο. Έχουν μείνει 5 ακόμα τελικοί για την άνοδο πως βλέπεις τα πράγματα;

Έχουν μείνει πέντε αγώνες αν δεν κάνω λάθος. Κάθε αγώνας είναι τελικός. Έχουμε κάτσει όλα τα παιδιά κάτω και είδα τις συζητήσεις που κάνανε, γιατί εγώ τώρα μπαίνω στην ομάδα 100% και είδα ότι υπάρχει μια σοβαρότητα όχι μόνο να πάρει απευθείας την άνοδο, αλλά και να βγει πρωταθλήτρια. Με αυτό τον στόχο ήρθα και εγώ στην ομάδα, αυτό είναι το πλάνο της ομάδας και θα το ακολουθήσω και εγώ στο έπακρον. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός. 
Θα σε προ τρέξω λίγο. Αν σταματήσεις την καριέρα σου θα ασχοληθείς με την προπονητική ή όχι;

Πάρα πολύ καλή ερώτηση και πάρα πολύ καλή πάσα, γιατί δεν έχω με τίποτα στο μυαλό μου να σταματήσω να παίζω ποδόσφαιρο, γιατί είναι το μεράκι μου. Είμαι ήδη σε διαδικασία να βγάλω το δίπλωμα προπονητικής το UEFA C και να ασχοληθώ πολύ σύντομα στις ακαδημίες κάποιου σωματείου. Θέλω να μπω στις ακαδημίες, κάποιου σοβαρού σωματείου, ήδη συζητάω με σωματεία. Αγαπώ τα παιδιά, αγαπώ το ποδόσφαιρο και νομίζω ότι ταιριάζει πάρα πολύ να έχεις σχέση με το ποδόσφαιρο και μακροβιότερη σχέση. Να ασχολείσαι με παιδάκια και με το ποδόσφαιρο.

Είπες προηγουμένος ότι την Νέα Ευγενείας την έχεις μέσα στην καρδιά σου. Θα πήγαινες ως προπονητής;

Αν πραγματικά είχα αποφασίσει να σταματήσω το ποδόσφαιρο, θα έλεγα το πρώτο σωματείο που θα διάλεγα να πάω σαν προπονητής, είναι αυτό δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. 
Σίγουρα αν γίνεις προπονητής θα εύχεσαι να πας και σε πιο μεγάλες κατηγορίες;

Ο καθένας έχει βλέψεις και ο καθένας σκέφτεται διάφορα. Εγώ είμαι μόλις 25 χρονών, οπότε δεν το έχω στο μυαλό μου αυτό. Όταν έρθει η ώρα θα κάτσω να το σκεφτώ αν πραγματικά αξίζω να το κάνω αυτό και αν δω ότι μπορώ και υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να γίνει αυτό τότε θα το παλέψω.
Υπάρχουν πολλά ταλέντα σε ακαδημίες και η Ένωση δεν τους βοηθάει να αναπτυχθούν. Τι γνώμη έχεις;

Καταρχήν , όπως είπαμε και πριν δεν υπάρχουν οι υποδομές να δουλέψει ένα παιδί. Υπάρχουν πάρα πολλά διαμάντια, που μπορεί ο καθένας να ξεχωρίσει μέσα στο χάρτη του Πειραϊκού Πειραιά. Από εκεί και πέρα είναι και στο χέρι του κάθε σωματείου να προτρέψει να πάει κάπου ψηλότερα ή οι γνωριμίες κάποιου σωματείου να το στείλει κάπου να πάει να δουλέψει, αλλά όχι σώνει και καλά να ανταμειφθεί το σωματείο, να το στείλει και αφιλοκερδώς. Για να έχει μια εξέλιξη το παιδί να μην χάσει μια καριέρα που ίσως να έχει. Οπότε εγώ θα κατέκρινα κάποιες σωματεία ανοικτά για τον τρόπο που διαχειρίζονται τα παιδιά.


Λίγες ομάδες του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου έχουν βγάλει παίκτες και έχουν αγωνιστεί στις μεγάλες κατηγορίες. Σε αυτές τις ομάδες τι λειτουργεί σωστά και τα παιδιά εξελ'ιζονται και παίζουν σε μεγάλες κατηγορίες;

Κάθε ομάδα του Πειραιά από την Α΄κατηγορία μέχρι την Γ΄σίγουρα έχουν περάσει από την κάθε ομάδα αξιόλογοι ποδοσφαιριστές. Μπορεί να μην έχουν παίξει Α΄ και να έχουν παίξει Β΄Εθνική μπορεί κάποιοι να έχουν αγγίξει την Α΄ και άλλοι την Γ΄. Είναι σοβαρές κατηγορίες αυτές και θέλει υπομονή και επιμονή για να πετύχει κάποιος. Από εκεί και πέρα παίζει ρόλο και οι κάθε γνωριμίες που έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής και το κάθε σωματείο. Από εκεί και πέρα νομίζω γνώστες του ποδοσφαίρου υπάρχουν σε κάθε σωματείο του Πειραιά και είναι στο χέρι τους και στην διάθεση τους να αναδείξουν κάποια παιδιά.


Πιστεύεις ότι αν φτιαχτούν οι υποδομές και μπουν σοβαροί επιχειρηματίες να πάρουν μια ομάδα και να την φτάσουν στα μεγάλα σαλόνια.

Τώρα μιλάμε στυλ επένδυσης και οι καιροί μπορεί να είναι δύσκολη γι΄αυτό. Όμως υπάρχει ακράδαντα το παράδειγμα του ΑΟ Καραβά. Πριν 5 χρόνια η ομάδα ήταν χωρίς δελτία. Ασχολήθηκαν άνθρωποι εκρηκτικοί με το ποδόσφαιρο. Άνθρωποι που αγαπάνε το ποδόσφαιρο όπως ο κος Ρούσσους, ο κος. Βρεκούσης και δεν θέλω να δείξω άλλους. Αυτή την στιγμή το σωματείο είναι επαγγελματικό και παλεύει να πάει στα επαγγελματικά σαλόνια και το εύχομαι και το αξίζει κιόλας. Από εκεί και πέρα το παράδειγμα του ΑΟ Καραβά θα μπορούν να το συνεχίσουν και άλλες τέτοιες ομάδες.
Πιστεύεις ο Ολυμπιακός Περάματος με την διοίκηση που έχει μπορεί να φτάσει Γ΄ Εθνική;

Η κα. Ιωάννα που είναι η Πρόεδρος και ο Δημήτρης Σαβατιανός κάθε μέρα προσπαθούν για το καλύτερο του συλλόγου και αυτό φαίνεται και το βλέπω και στα αποδυτήρια. Από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται μόνο όρεξη για να πάει ένα σωματείο στα επαγγελματικά σαλόνια, χρειάζονται και άλλα πράγματα. Αυτό που θέλουν αυτή την στιγμή όπως και εμείς είναι η ομάδα να ανέβει, να κάνει πρωταθλητισμό να βγει πρωταθλήτρια και από το καλοκαίρι και μετά η η διοίκηση θα κάνει τον απαιτούμενο προγραμματισμό. Η ομάδα να είναι καλύτερη και ποιος ξέρει την θα γίνει και του χρόνου.
Σου μένει κάποια πίκρα που δεν έρχονται πολλά άτομα στο γήπεδο;

Υπάρχουν σωματεία, που μαζεύουν κόσμο στο γήπεδο, αλλά δεν είναι πολλά δυστυχώς. Εγώ νομίζω ότι άμα κάθε γειτονιά στηρίξει το κάθε σωματείο της γειτονιάς της θα μιλάμε για άλλο πρωτάθλημα και θα μιλάμε και για ένα ποδοσφαιρικό Πειραιά, που δεν θα έχει κάτι να ζηλέψει από Αθήνα.
Θα μου κάνεις μια πρόβλεψη για τον τελικό κυπέλλου Καραβάς Εθνικός;

Μιλάμε για ένα τελικό κυπέλλου, που θα γίνει σε ένα γήπεδο στολίδι του Πειραιά θα μαζέψει και κάποιες χιλιάδες κόσμο. Εγώ στην καρδιά μου έχω τον Καραβά για τους δικούς μου λόγους. Μιλάμε για δύο ομάδες, που η μία πρωταγωνιστεί στην Α΄Πειραιά και η άλλη στην Γ΄Εθνική και υπάρχει ίσως διαφορά δυναμικότητας και μονάδων. Ίσως να υπάρχει. Δεν θα ξεχωρίσω κάποια από τις δύο ομάδες νομίζω είναι αμφίρροπο το παιχνίδι αυτό και εύχομαι το καλύτερο και για τις δύο ομάδες.
Θέλω να μου κάνεις μια δήλωση για την ομάδα σου;

Είμαι λίγες μέρες στο σωματείο της ομάδας. Ευχαριστώ την Πρόεδρο κα Ιωάννα Μωρέ και τον κος Δημήτρη Σαβατιανό που με επέλεξαν, γιατί η ομάδα επιλέγει κάποιους ποδοσφαιριστές και είναι προς τιμής τους αυτό. Ευχαριστώ που με επέλεξαν και έδειξα από το πρώτο παιχνίδι τι ακριβώς μπορώ να τους προσφέρω. Η ομάδα θέλει την άνοδο την ζητάει, αλλά όχι μόνο αυτό θέλουμε και το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα έχει ανθρώπους που ασχολούνται σοβαρά και θα δείξουμε και στους άλλους ανθρώπους, που σχολιάζουν την ομάδα αυτή κάνουν λάθος και κοιτάει σοβαρά και στα μάτια υψηλότερες κατηγορίες.


Θα σε αποφορτίσω με το ποδόσφαιρο και θέλω να μου πεις δύο λόγια για την δουλειά σου;

Εδώ και κάποια χρόνια ασχολούμαι με το ασφαλιστικό κομμάτι. Μάλιστα έχω πάρα πολλές ομάδες  του Πειραιά ασφαλισμένες σε εμένα στο δικό μου όνομα και με αρκετές αποζημιώσεις και είμαι δίπλα τους οποιαδήποτε στιγμή οτιδήποτε και αν τύχη. Όπως φέτος και ακαδημίες του Εθνικού, αλλά και με ομάδες από Αθήνα δεν θέλω να πω ονόματα, γιατί δεν θέλω να γίνει κάτι.
Πως λέγεται η εταιρία;

Εγώ ανήκω στην  Allianz στον Πειραιά μια τεράστια εταιρία στον Πειραιά, όπου ασφαλίζουμε το καφέ που πίνουμε μέχρι το αεροπλάνο που πετάει τα πάντα, αλλά αυτό που με τράβηξε και πήγα εκεί ήταν η σοβαρότητα που υπάρχει εκεί. Γι΄αυτό το λόγο έχω επιλέξει να συνεργαστώ και με πολλές ομάδες του Πειραιά.
Είσαι ικανοποιημένος;

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος το αγαπώ και αυτό. Αυτή η σοβαρότητα βγαίνει και από τον χαρακτήρα μου βγαίνει και στην δουλειά μου, οπότε συνεργάζομαι πολύ πιο άντε και πολύ πιο ωραία.


BOUKIS


 
Top