ΑΘΗΝΑ
Τον σκοπό, για τον οποίο αποφασίστηκε εξ' αρχής να διατεθούν, εξυπηρέτησαν τα κουπόνια που τέθηκαν για αγορά σε φιλάθλους του συλλόγου από τον ΑΣ Αρης, στο εντός έδρας παιχνίδι του Αρη με το Λαύριο (14/2). Την οικονομική τακτοποίηση, δηλαδή, των καλαθοσφαιριστών της ομάδας. 

Σε τραπεζικούς λογαριασμούς τους, ειδικότερα, είδαν σήμερα χρήματα (σ.σ. όχι ιδιαίτερα μεγάλο ποσό), οι παίκτες των «κίτρινων». Γεγονός που δεν καλύπτει σημαντικά τις οφειλές που υπάρχουν από την ΚΑΕ, λειτουργεί, ωστόσο, περισσότερο καταπραϋντικά στη σκέψη όλων η κίνηση, με βάσει την προσπάθεια που καταβάλλουν από την αρχή της χρονιάς στους αγωνιστικούς χώρους, όντας, ουσιαστικά, απλήρωτοι.

Κουπόνια, όπως γνωστοποιήθηκε σήμερα από τον Ερασιτέχνη, θα συνεχίσουν να διατίθενται από τα γραφεία του ΑΣ, τα γραφεία και την μπουτίκ της ΚΑΕ, αλλά και την Κυριακή (18/2), στο περιθώριο της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ανάμεσα στον Αρη και την Καρδίτσα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος, έδωσε ρεπό τους παίκτες του ως αύριο (17/2). Την Κυριακή (18/2) όρισε εκ νέου ραντεβού στο γήπεδο για προπόνηση, στο οποίο παρόντες θα είναι και οι Ιβάν Μάρας, Μπράις Ντουβιέ. Αμφότεροι, όμως, οι καλαθοσφαιριστές την Καθαρά Δευτέρα θα αναχωρήσουν για Μαυροβούνιο και Αυστρία, αντίστοιχα, προκειμένου να ενσωματωθούν με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, εν όψει των υποχρεώσεων που έχουν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με την εθνική Ανδρών θα ενσωματωθούν, για τον ίδιο λόγο, και οι Λευτέρης Μποχωρίδης, Γιάννης Αθηναίου.


 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


BOUKIS


 
Top