ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Του Σταύρου Πρέσση

Εντυπωσιακή ήταν οι Νέοι Δραπετσώνας, καθώς «διέλυσαν»  με 5 1 εκτός έδρας τον Προφήτη Ηλία. Η ομάδα του κος. Πράσινου ήταν αποτελεσματική και κατάφερε να μετουσιώσεις τις φάσεις της σε γκολ. Οι παίκτες της Δραπετσώνας θέλανε πάρα πολύ την νίκη και τα κατάφεραν.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητή των Νέων Δραπετσώνας κος. Μανώλη Πράσινο είπε τα εξής:

Είχαμε ανάγκη αυτή την νίκη, άσχετα από τον αντίπαλο. Το θέλαμε πάρα πολύ. Επιβαλλόταν να κερδίσουμε. Ήταν άλλη μια καλή εμφάνιση των παιδιών και οι περισσότερες ευκαιρίες που κάναμε μετουσιώθηκαν σε γκολ. Ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και πήραμε μια βαθμολογική ανάσα που την χρειαζόμαστε. Παίζουμε  με τον ΑΟΑΔ την επόμενη αγωνιστική. Μια από τις πιο σταθερές ομάδες του ομίλου με αρκετά καλή άμυνα σοβαρή ομάδα και θα είναι ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι. Το καλό είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι υγιείς και θα κατέβουμε με την καλύτερη δυνατή 11αδα.
Έχει πάρα πολλές αγωνιστικές το πρωτάθλημα. Με μια νίκη ή με μια ήττα είναι τόσες μικρές οι αποστάσεις, που κάθε βδομάδα μπορείς να αναπροσαρμόζεις τους στόχους σου. Έχουμε μείνει πίσω. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών, αλλά στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

BOUKIS


 
Top