ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΑΘΗΝΑ

Ο Άγιαξ Ταύρου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του. 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία μπροστά σε 400 και παραπάνω άτομα που παρεβρέθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου. 

Η ομάδα του κος Αντώνη Τσάτσου έβαλε τα καλή της και επιβεβαίωση την καλή δουλειά που γίνεται στους «Ερυθρόλευκους».Τα άτομα που βρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν αρκετά και σημαντικά με τον καθένα έχει δώσει τον δικό του τόνο στην ομάδα. 

Τα περισσότερα άτομα από αυτά έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού, Κελεσίδης, Μπονοβάς, ο κος. Γλύκας, ο Δημοσιογράφος, Γιώργος Γεωργίου, η διοίκηση των Πετραλώνων και ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδράς Ευθυμίου.
Επιπλέον, παρεβρέθηκαν οι: Σταύρος Μπάκας, Στέργιος Παπαλεξάνδρου, ο Υπεύθυνος Μικρών της ΕΠΣΑ, Γιάννης Ρούσσος, ο πρώην Πρόεδρος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Νίκος Σιδηρόπουλος. Παρατηρητή ΕΠΣΑ, Γιάννη Πασαλούκος.

Ασφαλώς, η διοίκηση δεν μπορούσε να μην τιμήσει τα πρόσωπα που έχουν προσφέρει και γραφτεί στην ιστορία του συλλόγου τα τελευταία χρόνια.Τα άτομα που βραβεύθηκαν είναι οι εξής:

ο Μαντας ο ποδοσφαιριστής, Ανδρέας Ηρακλής που ξεκίνησε την καριέρα του στον Άγιαξ Ταύρου (Σκόρδος, ο Ιωάννης Σιώζος, την επιχείρησε ‘BEST’ για την προσφορά στην ομάδα, τον Δήμαρχο της περιοχής (Μοσχάτου-Ταύρου), Ανδρέα Ευθυμίου), την εταιρεία »CAFFE LUIGI» για την προσφορά του στην ομάδα, την εταιρεία παραγωγής κρεάτων ‘ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ’, την εταιρεία “POWER CHEM”, τον Πρόεδρο Σοφοκλή Ξυνή’ ιδιοκτήτη του ‘ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ’, την εταιρεία ‘ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ’, την εταιρεία ‘ΜΥΛΟΙ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ’, τον γιατρό αγώνων, Αντώνη Λεμονή, και τον δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργίου. Το παρών στο χώρο έδωσε και η διοίκηση των Πετραλώνων.


Την γιορτή την παρουσίασε ο Δημοσιογράφος Φώτης Κατσούφης, ο οποίος έδωσε το μικρόφωνο στον Δήμαρχο κος. Ευθυμίου λέγοντας τα εξής:

Καλησπέρα σας και σας εύχομαι καλή χρονιά και καλή σαρακοστή. Κάθε καλό σε αυτά τα παιδιά που όλη η δημοτική αρχή γι αυτά προσπαθεί και αγωνίζεται Ο Δήμος έχει επενδύσει σε αυτό το γήπεδο ένα σημαντικό ποσό, με ανακατασκευή του χλοοτάπητα. 

Με την περίφραξη του γηπέδου, την ασφάλεια του γηπέδου, σύντομα τελειώνει η δημοπράτηση των εξεδρών και ο φωτισμός που είναι προσφορά του Ολυμπιακού.
Φυσικά, η ομάδα του Ολυμπιακού έπαιξε καθοριστικό ρόλο αφού ανέλαβε την τοποθέτηση των καθισμάτων στις εξέδρες του γηπέδου.

Συνεισφορά μεγάλη είχε ο πρόεδρος για την δημιουργία των αποδυτηρίων των αποδυτηρίων.


Από την διοίκηση του Άγιαξ Ταύρου τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος κος. Δημήτρης Στράντζας λέγοντας τα παρακάτω:

«Θα ήθελα με τη σειρά σαν νέο μέλος να σας ευχαριστήσω που είστε όλοι εδώ και να δώσω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που μας τιμούν με την παρουσία τους. 

Γίνεται μια εξαιρετική δουλειά και με τη συμβολή του προέδρου έχουμε καταφέρει να ανεβάσουμε επίπεδο το σύλλογο. 

Χρειαζόμαστε τη συμβολή όλων εσάς και χρειαζόμαστε την προσφορά ορισμένων από τους ανθρώπους που παρευρίσκονται εδώ έτσι ώστε η ομάδα να προχωρήσει στην Α’ ΕΠΣΑ. 

Γίνεται μια πολύ σημαντική προσπάθεια και στις μικρές ομάδες. Έχουμε νέα παιδιά, εξαιρετικούς προπονητές και του χρόνου το όραμα μας είναι να επανδρώσουμε με μηχανήματα και να αναδείξουμε νέους παίκτες. 

Εγώ σαν νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα παλιά μέλη για τους οποίους ο Άγιαξ είναι το δεύτερο τους σπίτι».


Στην εκδήλωση τιμήθηκε και ο Δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου λέγοντας τα εξής:
 «Χαίρομαι ιδιαίτερα που άλλη μια ομάδα εδώ της γειτονιάς κάνει φέτος πρωταθλητισμό και κατά 110% έχει ανέβει κατηγορία. 

Μιλάω για τον Άγιαξ Ταύρου. 

Μακάρι να ανεβαίναμς εμείς τα Πετράλωνα, αλλά το σπουδαιότερο απ’ όλα μπορούμε να συγχωνευτούμε; Εμείς έχουμε δυο καλά παιδιά, έχετε εσείς τον Ήπειρο που εάν δεν είχε μπει, θα είχατε θέμα Θα ευχηθώ καλή άνοδο του χρόνου για να γίνει της π@@ το κάγκελο με την άνοδο στην Γ’ Εθνική».


 Η βραδιά έκλεισε με τον μάγο Σανκάρα να κάνει τα μαγικά του κόλπα και ενθουσιάζει τον κόσμο που παραβρέθηκε στον χώρο.


BOUKIS


 
Top