Σχετική εικόνα
του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Κωμικοτραγικές καταστάσεις έγιναν σήμερα στο γήπεδο των Σιταποθηκών για το παιχνίδι του Χατζηκυριακείου με τον Φοίνικα Αγ.Σοφίας για το Πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας Πειραιά, βρίσκοντας νικητές τους φιλοξενούμενους με 2-1.

Τα λιοντάρια μέσω του γενικού αρχηγού τους, κ.Μιχάλη Μουσελή καταγγέλουν τις τριτοκοσμικές συνθήκες που συνάντησαν στο γήπεδο του Κερατσινίου και όχι μόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Η Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακειου 1953 μέσω εμού διαμαρτύρεται για την φαρσοκωμωδία που διαδραματίζεται στο Γήπεδο Σιταποθηκών με πρωταγωνιστές την ΕΠΣ Πειραιά και το Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας και τους υπεύθυνους του γηπέδου.

Είναι η τέταρτη φορά που δίνουμε αγώνα στο συγκεκριμένο γήπεδο σαν γηπεδούχοι ή σαν φιλοξενούμενοι και έχουμε μπει τρεις φορές στο συγκεκριμένο αποδυτήριο ( Ο Θεός να το κάνει ) λες και δεν υπήρχαν αλλα ,δεν έχει νερό τα φώτα είναι ανεπαρκή ( πιο πολλά είχε το Κρυφό Σχολειό ) έχει να γίνει σάρωση και γενική καθαριότητα αρκετό χρονικό διάστημα ,μυρίζει τσίκνα ( αφού δεν έχει νερό ) και χτες κάποιος είχε αφοδεύσει με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη έως αδύνατη η παραμονή μας εκεί .

Ενημερωθείτε από εμένα προσωπικά ο Διαιτητής Φαγκρίδας και ο Παρατηρητής Τσεβάς  που προς τιμήν του επικοινώνησε με σύμβουλο της ΕΠΣ Πειραιά και μας είπε ότι σε δέκα λεπτά θα έρθει κάποιος να μας ανοίξει άλλο αποδυτήριο, πράγματι σε δέκα λεπτά ήρθε ο Γιάννης Καννελόπουλος για να μας ανοίξει άλλο αποδυτήριο,τότε με ΕΚΠΛΗΞΗ διαπιστώσαμε ότι θα μας άνοιγε το αποδυτήριο αυτό που ήδη βρισκόμασταν νιώσαμε ότι μας κοροϊδεύουν όλοι μαζί .

Για του λόγου το αληθές ο διαιτητής, ο παρατηρητής και ο Πρόεδρος της αντιπάλου ομάδος του Φοίνικα Αγίας Σοφίας, Βαγγέλης Περάματζης είδαν σε τι άθλια κατάσταση ήταν τα αποδυτήρια.

Θέλουμε να ρωτήσουμε το δήμαρχο Κερατσινίου Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο και την Αντιδήμαρχο Σταυρούλα Συράκου θα έστελναν τα παιδιά τους να μπουν και να αλλάξουν σε αυτά τα άθλια αποδυτήρια ? 

Τη Δευτέρα ο δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας βραβεύεται από την ΕΠΣ Πειραιά εμείς σαν Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακειου 1953 εκείνη την ώρα θα αναρτήσουμε στην αίθουσα τις φωτογραφίες από τα αποδυτήρια για να έχει αξία το βραβείο που θα πάρει.

Η διαμαρτυρία μας είναι πλέον προς την  ΕΠΣ Πειραιά γιατί να ταλαιπωρούνται σαν τσιγγάνοι τι έχουμε κάνει ? 

Εχουμε γήπεδο να αγωνιστούμε εκεί που γίνονται οι προπονήσεις μας όλο το χρόνο.

Γιατί υπήρχαν κλειστά αποδυτήρια και δεν είχε κλειδιά ο ευγενέστατος φύλακας του γηπέδου ? 

Τι ιστορία και ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ είναι αυτός που βιώνουμε, τα παιδιά μας είναι πολίτες άλλης χώρας να υπάρχουν σε αρκετά γήπεδα κλειστά αποδυτήρια και να μην εξυπηρετούνται οι ομάδες.

Την Τρίτη το πρωί θα μεταβούμε στο υγειονομικό να καταγγείλουμε την κατάσταση που επικρατεί στα συγκεκριμένα αποδυτήρια, θα στείλουμε έγγραφο Διαμαρτυρίας στο Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας και προσωπικά στον Δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο, ελπίζοντας ότι θα καθαριστούν και θα απολυμανθούν τα συγκεκριμένα αποδυτήρια.

Μετά Τιμής για Το ΔΣ  Γενικός Αρχηγός Μιχαήλ Π. Μουσελής''.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το Χατζηκυριάκειο προηγήθηκε 1-0 με γκολ του Παπαθέου στο 14ο λεπτό.

Η ομάδα της Αγίας Σοφίας κατάφερε να ισορροπήσει το ματς με τον Λεβαντή στο 21', με τον Στρίγγο να δίνει την νίκη στην ομάδα του στο 52'.

BOUKIS


 
Top