Του Σταύρου Πρέσση

Ο Παύλος Δαούτης παραιτήθηκε από τον Μαύρο Αετό Ολυμπιάδας. Στις δηλώσεις του είπε καυστικά λόγια και λόγια που δείχνουν το κλίμα που υπήρχε στην ομάδα διοικητικά. Ο Έλληνας προπονητής ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκε και ευχήθηκε στον Μαύρο Αετό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Προς το τέλος Νοεμβρίου με φώναξε η τότε διοίκηση του Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας να αναλάβω τις τύχες της ομάδας, που ήταν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Δέχτηκα, παρόλο που ήξερα πως το έργο μου θα ήταν δύσκολο. Η ομάδα χωρίς προετοιμασία και μεταγραφές που έγιναν την τελευταία μέρα. Όλο αυτό το παζλ έπρεπε να το συναρμολογήσω από την αρχή και ο μήνας ήταν τέλος Νοεμβρίου. Η ομάδα πράγματι μαζεύτηκε και άρχισε να δείχνει μια άλλη εικόνα και μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό ήταν πολύ δύσκολο να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα από την μία μέρα στην άλλη. Έφτασε η χειμερινή περίοδο μεταγραφών, ξαφνικά η διοίκηση που με έφερε στην ομάδα παραιτεί
ται για λόγους ηθικής ως προς το πρόσωπο τους έπρεπε να φύγω και εγώ. Δηλώνοντας παραίτηση ανέλαβα την ομάδα κάποιος που σίγουρα την αγαπάει και νοιάζεται. Γι' αυτό και θέλησε να μην κάνει δέκτη την παραίτηση μου να μου δώσει εν λευκό την λειτουργία της και με κοινούς στόχους να το πάμε μέχρι τέλους. Πράγμα που δεν έγινε ποτέ. Μπήκα μπροστά στις μεταγραφές έφερα παίχτες καταξιωμένους στον χώρο τους, που ήταν πολύ δύσκολο να έρθουν την (δεδομένη στιγμή λόγο βαθμολογικής θέσης της ομάδας) μαζεύτηκαν και όλοι οι παίκτες που ήταν στο ρόστερ και με δική μου πρωτοβουλία έφεραν και τον Νίκο τον Κοντάκη ως συνεργάτη στην ομάδα. Όλα αυτά έγιναν μέσα σε 20 μέρες, το αποτέλεσμα όλης αυτής της υπέρ προσπάθειας ήταν να μου ανακοινώσει το άτομο αυτό, που ασχολείται με την ομάδα την λήξη της συνεργασίας μας. Πάνω σε αυτό θέλω να σταθώ και να πω ότι ο βασικός στόχος μου ήταν να στηρίξω τους ποδοσφαιριστές μου, που κάθε ματς έκαναν κατάθεση ψυχής αψηφώντας το ρίσκο, που έπαιρνα σαν προπονητής με βάση τις φιλοδοξίες μου. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα, όμως δεν μπορώ να ξεχάσω τις εκκλήσεις που δέχτηκα να μείνω με πρόσχημα την διάλυση της ομάδας αν επέμεινα στην αρχική μου απόφαση. Θεωρώ ότι χρησιμοποιήθηκα όσο άσχημο και αν ακούγεται αυτό, απλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν δέχομαι να υποτιμά κάνεις την νοημοσύνη μου και φυσικά να κάνει παιχνίδι πάνω στις πλάτες μου και πράγμα που δυστυχώς έγινε. Τα πισώπλατα παιχνίδια κάποια στιγμή βγαίνουν στην επιφάνεια και όποιος θέλει να πουλάει λεζάντα στην πλάτη μου δεν θα τα καταφέρει κανείς. Ευχαριστώ για όλα τους ποδοσφαιριστές μου και εύχομαι στον ιστορικό αυτόν σύλλογο να βρει τον δρόμο του και να έχει πάντα επιτυχίες.
   

BOUKIS


 
Top