ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΠΕΙΡΑΙΑ
Στην αναμέτρηση του Α.Σ.Τ.Ι.Ρ με το Φοίνικα Αγίας Σοφίας που είμαι προπονητής, βρέθηκα να εκτελώ άθελα μου χρέη κομπάρσου στη παράσταση-φαρσοκωμωδία που είχε στήσει εκ των προτέρων και προμελετημένα, εκμεταλλευόμενος τον μη διορισμό παρατηρητή διαιτησίας στο γυναικείο, ο διαιτητής του αγώνα κύριος Παπαβασιλείου Αντώνης ο οποίος σαφώς και είναι μέλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου.

Βέβαια η ομάδα , χάλασε το σκηνοθετημένο σενάριο του κυρίου καθώς επιχείρησε και πέτυχε να έχει ρόλο πρωταγωνιστικό στο παιχνίδι κάτι που φυσικά δεν άρεσε στο κύριο Παπαβασιλείου που βρέθηκε εξ απροόπτου και εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. 

Ο συγκεκριμένος κύριος που απορώ πως βρίσκω τη δύναμη ακόμη και τον αποκαλώ κύριος καθώς με τα σφυρίγματα του “γελούσαν και τα τσιμέντα” με καταφανέστατο δόλο και σαφή πρόθεση έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση και αλλοίωση του αποτελέσματος. 

Σε αυτό το σημείο να αναφέρω πως η Ομάδα της Ρόδου Α.Σ.Τ.Ι.Ρ  αν έχανε εχθές ήταν αυτομάτως με το ένα πόδι για να μη πω και με τα δύο στη Γ Εθνική κατηγορία. Άρα ο συγκεκριμένος διαιτητής που ήταν φίλος και γνωστός με παίκτριες της αντιπάλου ομάδας πώς να μη τις ευνοήσει? Άλλωστε τις είχε προειδοποιήσει λέγοντας σε παίκτρια χαρακτηριστικά “βουτήξτε στη περιοχή και θα σας δώσω πέναλτι”. Και φυσικά μαντέψτε? Φυσικά και κέρδισαν πέναλντι φάντασμα για να καταφέρουν να ισοφαρίσουν. 

Και φυσικά παίξαμε με δέκα παίκτριες ένα ημίχρονο σε χέρι έξω από τη περιοχή που μόνο ο διαιτητής είδε. 

Και φυσικά παίξαμε 13’ λεπτά καθυστερήσεις ενώ ο διαιτητής είχε δείξει 8΄για τις αλλαγές που ήταν μόλις τέσσερις στο παιχνίδι. Φυσικά και δε μας έδωσαν καταφανέστατο πέναλτι και φυσικά κάθε μας επίθεση ήταν οφσάιντ ενώ οι δικές τους ποτέ!  Φυσικά και κέρδισαν αρκετά φάουλ έξω από τη περιοχή μας με κολυμβητικές βουτιές  ενώ εμείς και αίμα να βγάζαμε φάουλ δεν υπήρχε. 

Και φυσικά .. και φυσικά .. και φυσικά … αποβλήθηκα , καθώς όσο και να θες δε μπορείς να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου. 

Ρωτάω λοιπόν που θα βρω το δίκιο μου για να πάρουμε πίσω τους δύο πολύτιμους βαθμούς που μας κλέψανε? 

Αυτά θα γίνονται όμως όταν δεν υπάρχουν κυρώσεις και επιπτώσεις. 

Εύλογα λοιπόν αναρωτιέμαι και απορώ γιατί ορίζονται διαιτητές από τοπικούς συνδέσμους σε τόσο κρίσιμες βαθμολογικά αναμετρήσεις? (Μα φυσικά την απάντηση τη ξέρω. Για τα έξοδα !!)

Πως λοιπόν να προστατευθεί το προϊόν. Αλλά όλοι εσείς έχετε το κεφαλάκι σας ήσυχο , εμείς είμαστε αυτοί που φεύγουμε με Lexotanil από το γήπεδο προσπαθώντας να ανεχθούμε φαινόμενα όπως το χθεσινό. 

Με εκτίμηση 
Φλέγγας ΤάσοςBOUKIS


 
Top