Ο Πρόεδρος του Ατρόμητου Πειραιά Σπύρος Μητρόπουλος

Δύο βίντεο που βγάζουν μάτια για διαιτησία του Κυριακάτικου ντέρμπι των δύο πρωτοπόρων του 1ου Ομίλου της Α' Πειραιά στο γήπεδο του Μοσχάτου μπροστά στα μάτια 1000 και πλέον θεατών, που αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα.
Αύριο ακολουθούν και άλλα στοιχεία για την αλλοίωση του αποτελέσματος, καθώς και για τις αποβολές των παικτών του Ατρόμητου Πειραιά με σκοπό τον αποδεκατισμό του.
Ο Διαιτητής Κουβέλης. Ν. έκανε τα πάντα. Σημειωτέον ότι ο Ατρόμητος κέρδιζε 0 1 στο ημίχρονο. Στο πρώτο βίντεο κερδίζουμε 0 1 στο δεύτερο βίντεο είμαστε 1 1 

Ένα μικρό δείγμα του ορισμού του πέναλτι και της αποβολής απευθείας. Πρέπει να μπει στα σεμινάρια διαιτησίας. Η εξέδρα πάγωσε αλλά ο διαιτητής είπε παίζετε.Εκτός ότι του παίρνει τα πόδια το νούμερο 2 του Μοσχάτου, αφού έχει φύγει η μπάλα τον κλωτσάει με το αριστερό πόδι. Ο Διαιτητής λέει παίζετε. Ο Νο 2  του Μοσχάτου είχε ήδη κίτρινη κάρτα. 
Διαιτητής Κουβέλης Ν -αξιωματικός του ΠΝ-
Βοηθοί:Μητάκος.Ν και Φαγκρίδας. Α Με τις κάρτες τις κίτρινες και τις κόκκινες που φόρτωσαν την ομάδα μας για να την αποδεκατίσουν. 

Ο Ατρόμητος Πειραιά Είναι εδώ και δυναμώνει.


BOUKIS


 
Top