Φωτογραφία του χρήστη SportActive.gr.
του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Σοβαρά παράπονα απο την διαιτησία του κ.Γιανναράκη έχει ο Αρης Αμφιάλης στο παιχνίδι πoυ ολοκληρώθηκε με αντίπαλο τον Δία Κορυδαλλού εκτός έδρας με σκορ 4-0.

Το ζουμί του αγώνα έγινε στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, οι Αμφιαλιώτες ζητήσανε πέναλτι σε ανατροπή του Μουρίκη, με τον κ.Γιανναράκη να δείχνει παίζεται.

Στο 42' όμως ο ίδιος διαιτητής σφύριξε την εσχάτη των ποινών, με την απόφαση αυτή να φέρνει τις έντονες αντιδράσεις του κ.Κώττου και των συνεργατών του.

Ο Πούλιας εκτελεί απο τα έντεκα βήματα τον Τριανταφύλλο ανοίγωντας το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 50' και στο 71' ο Μπουρογιαννόπουλος με δυο προσωπικά του τέρματα, ''τελείωσε'' την υπόθεση νίκη.

Ο Χαρατσάρης ήταν αυτός που έδωσε την χαριστική βολή στον Αρη, κλείνοντας το τελικό 4-0.

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Βαγγέλης Κώττος, ο οποίος αποβλήθηκε στο 68', έριξε ευθείες βολές προς την διαιτησία του κ.Γιανναράκη:

''Βαρέθηκα να βλέπω τα καραγκιοζιλίκια των διαιτητών, δεν θέλουν να παίζουν 50-50 κι αυτό είναι ξεκάθαρο ''.

Ο Σύλλογός μας δεν έκανε και ούτε πρόκειται να κάνει δημόσιες σχέσεις για να παίρνει καλά σφυρίγματα.

Δε μας ενδιαφέρει ούτε ποιος κάνει, ούτε πως γίνονται οι ορισμοί των διαιτητών.

Όμως ο κόπος και ο ιδρώτας εμένα και των αθλητών μου σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν τέτοια αντιμετώπιση.

Κάποιες πρωτοφανείς, επιεικώς αισχρές, συμπεριφορές που αντικρίσαμε στον σημερινό αγώνα μας κάνουν να αμφιβάλλουμε αν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία να στείλουμε το βίντεο του αγώνα να το δουν οι ”αρμόδιοι”.

Η αγανάκτησή μας είναι μεγάλη.

Κυρίως γιατί διαπιστώνουμε πως όχι μόνο δεν τυγχάνουμε του σεβασμού για την εξαιρετική εικόνα της ομάδας στον τομέα της τήρησης των κανονισμών, αλλά παρατηρούμε κάκιστη αντιμετώπιση από την διαιτησία και ακατανόητες άδικες αποφάσεις.

Προπονητής και οι παίκτες του Άρη Αμφιάλης δεν επιθυμούν για λόγους αρχής ν' ακολουθήσουν άλλο δρόμο πέρα απ' αυτόν της ηθικής και της αξιοπρέπειας...

Κάποια στιγμή οι υπεύθυνοι διοργανωτές θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν επιτέλους τι είδους ποδόσφαιρο θέλουν...

Το ερώτημα είναι ένα: υπάρχει κάποιος που να αξιολογεί – στην πράξη και όχι στα λόγια – τους διαιτητές; αν υπάρχει, παρακαλούμε να μας ενημερώσει.

Σε περίπτωση πάντως που συνεχιστεί αυτή η απαράδεκτη αντιμετώπιση η διοίκηση όπως το έχει προαναγγείλει σε προηγούμενη ανακοίνωσή της, το σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά ως κίνηση διαμαρτυρίας να παραδώσει τις σφραγίδες της και να αποχωρήσει...

Διατηρώ πλέον έντονες επιφυλάξεις για το κατα πόσο ισχύει η ισονομία στην εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Yπάρχει βίντεο στο διαδίκτυο που μαρτυράει τι ήταν πέναλτι και τι δεν ήτανε''.

https://www.youtube.com/watch?v=d7BSLLkJyhg (Το Βίντεο που περιγράφει ο κ.Κώττος 1.01.00)

BOUKIS


 
Top