ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Του Σταύρου Πρέσση

Ένα γεμάτο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο του Κερατσινίου «Σιταποθήκες» ανάμεσα στον Φοίνικα Αγίας Σοφίας και Θησέα. Ο αγώνας για την ιστορία έληξε 2 2. Η ομάδα του κος. Τριανταφύλλου αν και ευτύχισε να προηγηθεί με 2 γκολ σκόρερ οι: Λεβάντης 41' και Κοκκινάκης 51' δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την νίκη. Ο Θησέας πάλεψε το παιχνίδι και κατάφερε να μειώσει στο 81΄με τον Δρακόπουλο και στο 94 με πέναλτι ο Βλαχουτσάκος διαμόρφωσε το τελικό 2 2.

Σε επικοινωνία με τον προπονητή του Φοίνικα Αγίας Σοφίας. κος. Γιώργο Τριανταφύλλου είπε τα εξής:

Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και σήμερα. Είναι γεγονός, ότι μας στοίχησαν οι πάρα πολλές απουσίες όσον αφορά την διαχείριση του παιχνιδιού.

Δεν είχαμε λύσεις και ανάσες από τον πάγκο ούτως ώστε, να βοηθηθεί η ομάδα σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού.
Σε αυτό, ήρθαν να προστεθούν, οι κακές, κατά την άποψη μου, αποφάσεις του κατά τα άλλα, εξαιρετικού διαιτητή κυρίου Λεμπέση, στα τελευταία λεπτά. Μια από αυτές, πέναλτι στο 94', σε φάση που δεν έπρεπε εξ αρχής να υπάρχει, μας στοίχισε τους 3 βαθμούς.
Τελικό αποτέλεσμα που μας αφήνει εμφανώς απογοητευμένους και με το αίσθημα της αδικίας.
Σίγουρα ,αν συνεχίσουμε με αυτόματο πάθος και την προσήλωση, θα κάνουμε και άλλα καλά παιχνίδια, όμως, πρέπει να δούμε και τις επιστροφές των ποδοσφαιριστών για να γίνει ευκολότερη η προσπάθεια όλων μας.
  

BOUKIS


 
Top