ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Του Σταύρου Πρέσση

Με ένα σπουδαίο διπλό έφυγε ο Φοίνικας από τον γήπεδο του Κερατσινίου «Σιταποθήκες», καθώς νίκησε εκτός έδρας με 2 1 το Χατζηκυριάκειο. Το παιχνίδι δεν άρχισε καλά για τον Φοίνικα, καθώς αιφνιδιάστηκε και δέχτηκε πρώτος γκολ. Η ομάδα του κος. Τριανταφύλλου έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε και έφερε το παιχνίδι στα ίσια προτού λήξη το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φοίνικας κατάφερε και έκανε την ολική ανατροπή και πήρε την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητή του Φοίνικα κος. Γιώργο Τριανταφύλλου είπε τα εξής: 


Στο σημερινό παιχνίδι γνωρίζαμε ότι σημασία έχουν οι 3 βαθμοί, όπως και σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. 
Αυτούς τους βαθμούς κρατάω από την σημερινή μας προσπάθεια. Δείξαμε χαρακτήρα, καθώς, παρότι αιφνιδιαστήκαμε με το γκολ των γηπεδούχων, καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια, πριν το τέλος του πρώτου μέρους και να πάρουμε κεφάλι στο σκορ με ένα εξαιρετικό γκολ λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. 
Δημιουργήσαμε και δύο τρεις καλές στιγμές ακόμα, αλλά γενικά το παιχνίδι ήταν μέτριο, καθώς λόγο της δυνατής βροχής που έπεφτε συνεχώς, κυριάρχησαν, η δύναμη και το πάθος .
Η νίκη θα μας βοηθήσει για την δύσκολη συνέχεια. 
Θα εκμεταλλευτούμε το επερχόμενο ρεπό, δοκιμάζοντας κάποια πράγματα, περιμένοντας και τις επιστροφές των τραυματιών που έχουμε.
   

BOUKIS


 
Top