ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Την απαραίτητη στήριξη από τον κόσμο της ομάδας ζητεί για ακόμη μία φορά ο Ατρόμητος, τώρα που το πρωτάθλημα της Α' Πειραιά μπαίνει στην τελική ευθεία και η άνοδος κρίνεται στην κόψη του ξυραφιού.

Διαβάστε το κάλεσμα των Πειραιωτών προς τον κόσμο ώστε να δώσει βροντερό παρόν απέναντι στη Δραπετσώνα, στην πιο κρίσιμη καμπή της φετινής διοργάνωσης:

"Το Σάββατο, κόντρα στη Δραπετσώνα, ξεκινάει για την ομάδα μας , τον Ατρόμητο Πειραιά, ο πρώτος από τους οκτώ τελικούς που έχει να δώσει μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Η νίκη στον Αετό Κορυδαλλού ήρθε να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι ο Ατρόμητος αποτελεί την καλύτερη ομάδα στο 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣ Πειραιά, όμως το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και δεν πρέπει να υπάρχει από κανένα εφησυχασμός. Η ομάδα μας, έχει όλες τις προϋποθέσεις να επιστρέψει εκεί που ανήκει και αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί. 

Καλούμε το κόσμο της ομάδας να δώσει το παρόν το επόμενο Σάββατο στις 15.30 (ΡΕΝΤΗ-ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ) προκειμένου να δώσει ώθηση στους παίκτες μας και να φτάσουμε σε ακόμη μια νίκη. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να τα καταφέρουμε".BOUKIS


 
Top