ΑΘΗΝΑ
Ανεπίκαιρη και πρόωρη θεωρεί ο ΠΑΟΚ τη συζήτηση που γίνεται για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου, από την στιγμή που ακόμη δεν έγιναν οι ημιτελικοί. Από τη στιγμή που δεν μπορεί να προβλεφθεί ποιοι θα είναι οι δυο φιναλίστ, δεν μπορεί να γίνει και ουσιαστική συζήτηση, εκτιμά ο ΠΑΟΚ, και δεν μπαίνει στην ουσία σεναρίων. 

Ωστόσο, έστω και αρχικά και στο ενδεχόμενο συμμετοχής του στον τελικό, δεν θα είχε αντίρρηση στον ορισμό του ΟΑΚΑ σαν έδρα του τελικού, αφού το θεωρεί ως το ασφαλέστερο στάδιο, έστω και αν αυτό είναι η έδρα που χρησιμοποιεί η ΑΕΚ, στο επίσης ενδεχόμενο πρόκρισής της στον τελικό.

Στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να εμπλακεί η ομάδα και πάλι στην δίνη ενός τελικού με αβέβαιη εξέλιξη σε ό,τι αφορά την εξωαγωνιστική του διαδικασία, που έχει να κάνει με τον αριθμό των θεατών που θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν, την ασφάλεια των θεατών αυτών αλλά και των ομάδων, και το ενδεχόμενο επανάληψης συμβάντων σαν αυτά που έγιναν στο Πανθεσσαλικό τον προηγούμενο Μάιο και που στοίχισαν στον κυπελλούχο Ελλάδος, την τιμωρία της έδρας για 7 αγωνιστικές και την αφαίρεση βαθμών, πέρα από την σοβαρή οικονομική απώλεια που είχε ο «Δικέφαλος» της Θεσσαλονίκης. 

Ομως όλα αυτά στο ενδεχόμενο πρόκρισης της ομάδας στον τελικό, κάτι που δεν μπορεί να συζητηθεί εκ των προτέρων.


BOUKIS


 
Top