Φωτογραφία του χρήστη SportActive.gr.
του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 1-1 μοιράστηκαν εχθές στο γήπεδο των Σιταποθηκών, Αρης Αμφιάλης και Πανφαληρικός στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Β' ΕΠΣΠ.

Η ομάδα του Βαγγέλη Κώττου μπήκε δυνατά στο ματς χάνοντας τη σπουδαιότερη φάση του πρώτου μέρους στο 8’, όταν ο Ιωάννου βρήκε το δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ, στο 23' λεπτό οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 1-0 με τον Λαμπάι στην μοναδική επίθεση και ολιγωρία τις άμυνας.

Η ομάδα της Αμφιάλης, όταν αμυνόταν έπαιζε στο μισό γήπεδο και με διπλή ζώνη, με αποτέλεσμα να μην βρίσκει λύσεις και διαδρόμους προς τα καρέ του Πανφαληρικού. 

Τελικά στο 40' οι γηπεδούχοι καταφέρανε να ισοφαρίσουμε με σκόρερ τον Μουρίκη. 

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα ο Άρης  ήταν φλύαρος και χωρίς ουσία, είχε απλά την κατοχή της μπάλας, με αργές επιλογές, ακόμη πιο αργή σκέψη, χωρίς ίχνος φρεσκάδας, ενέργειας και ρυθμού .

Από εκεί και πέρα δεν είχαμε κάτι άλλο σπουδαίο από ευκαιρίες, με τον Πανφαληρικό να παίζει (στην ίδια λογική) ''σφιχτά'' και να ''παγώνει'' τον ρυθμό, απέναντι σε έναν Αρη που αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα (από το παιχνίδι των αντεπιθέσεων του αντιπάλου) αλλά επιθετικά δεν είχε τις απαραίτητες λύσεις και την κατάλληλη ανάπτυξη. 

Αποτέλεσμα ήταν η ανούσια υπεροχή σ’ ένα παιχνίδι που έδειχνε πως θα κυλήσει στην ισοπαλία, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, κ.Κώττος δήλωσε:

''Eμφανιστήκαμε εμφανώς μπλοκαρισμένοι στο πρώτο ημίχρονο, πέφτοντας στην παγίδα του Πανφαληρικού που ήταν φανερό πως με τη διάταξη του ήθελε να παγώσει τον ρυθμό. 

Το 1-3-5-2 δεν λειτούργησε στο επιθετικό κομμάτι και ότι καλό δημιουργούσε η ομάδα, ερχόταν από κάποιες ατομικές κινήσεις από τον άξονα, χωρίς να υπάρχει καθόλου παιχνίδι από τα άκρα (με τους παίκτες μου να μην βγάζουν συνεργασίες στην ανάπτυξη).

Στο 2ο μέρος οι παίκτες μου δεν είχαν καθαρό μυαλό, και δεν έδειξαν διάθεση να παλέψουν για την νίκη.

Το μάθημα που πήραμε σήμερα είναι ένα, χωρίς το ρίσκο, το παιχνίδι γίνεται βαρετό και ανούσιο,δεν επιτρέπονται εμφανίσεις όπως της Κυριακής.

 Όχι τόσο λόγω αποτελέσματος, αλλά λόγω παρουσίας''.


BOUKIS


 
Top