του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Σπουδαία ποδοσφαιρική παράσταση μέσα στη βροχή στο γήπεδο της Δραπετσώνας στο παιχνίδι εφηβικού μεταξύ της Αίγινας και του Εθνικού.

Η ομάδα του κ.Ρέντζου ήταν εκρηκτική στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε 2 τέρματα με τους Παλούκη και Παπαγεωργίου, είχε δοκάρι με τον Κουνέλη και δημιούργησε 3 τουλάχιστον ακόμα καλές ευκαιρίες, χωρίς να κινδυνέψει καθόλου. 

Στο β μέρος η δυνατή βροχή δυσκόλεψε τις προσπάθειες των 2 ομάδων, με την σκληροτράχηλη Αίγινα να μειώνει λίγο πριν το τέλος σε 2-1

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Πειραιωτών Βαγγέλης Ρέντζος:

''Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου που έβγαλαν στο παιχνίδι πολλά στοιχεία από αυτά που δουλεύουμε, ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι. 

Όταν είμαστε πλήρεις έχουμε ποιότητα αντίστοιχη με την περσινή μας ομάδα. 

Έχουμε όμως την τύχη να έχουμε αρκετά παιδιά που έχουν σε πρώτη προτεραιότητα τις σπουδές τους, γιατί αυτό επιδιώκουμε και διδάσκουμε στους αθλητές μας. 

Αυτό αγωνιστικά μας στοιχίζει την φετινή χρονιά, αλλά σε βάθος χρόνου είναι η σωστή προσέγγιση. Ταυτόχρονα τα νέα παιδιά βελτιώνονται και βοηθούν όλο και περισσότερο.

Νομίζω ότι και σήμερα, μερικά παιδιά που πριν λίγο καιρό είχαν σταματήσει ή ήταν έτοιμοι να σταματήσουν, έδωσαν απάντηση σε κάποιους.

Περιμένω ανάλογη συνέχεια''.

BOUKIS


 
Top