Αποτέλεσμα εικόνας για Μανόλο Χιμένεθ
Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, που έδειξε να θεωρεί άδικο, αλλά και για την αυριανή ρεβάνς με τη Ντιναμό.

O προπονητής της ΑΕΚ τόνισε: «Αύριο θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι στα 90 λεπτά. Αυτό είναι σχεδόν σίγουρο πως η Ντιναμό δεν θα μας το επιτρέψει. Και αυτό είναι το μεγαλείο του ποδοσφαίρου. Δυο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Τα παιχνίδια ξεκινάνε, έχουν ένα χρονικό περιθώριο. Μέσα σ’ αυτό, πρέπει μια ομάδα να το διαχειριστεί και να ψάξει τη νίκη. Και στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, μαθαίνεις καθημερινά. Όχι μόνο από ένα ματς. Αυτό που μάθαμε και το έχω δει πολλά χρόνια τώρα, δεν αρκεί να είσαι ανώτερος. Μπορεί να είσαι ανώτερος και να χάσεις».

Για το αν το 1-1 τον κάνει αισιόδοξο για την πρόκριση: «Πάντα προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος και να πιστεύω στην ομάδα μου. Αλλά όπως είπα και πριν, στο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να μιλάμε για δικαιοσύνη. Αυτό που βλέπουμε, είναι τα αποτελέσματα που έρχονται. Εμείς δεν κλειδώσαμε το παιχνίδι όταν είχαμε την ευκαιρία και ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος. Είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ματς αλλά όχι και με το αποτέλεσμα».

πηγή sdna

BOUKIS


 
Top