Αποτέλεσμα εικόνας για neymar barca
Μπορεί ο Νεϊμάρ να αποχώρησε από τη Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να... χαρίσει ούτε ευρώ στους Καταλανούς και έτσι θα λύσουν τις (οικονομικές) διαφορές τους στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έκανε πράξη την απειλή του και έχει ήδη κινηθεί δικαστικά για να διεκδικήσει τα 30 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο του οφείλουν οι Καταλανοί από το συμβόλαιο που είχαν συνάψει. 

Πρόκειται για μπόνους το οποίο έπρεπε να καταβληθεί τον περασμένο Ιούλιο στον Νεϊμάρ. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν το έλαβε, ενώ από την πλευρά της Μπαρτσελόνα τονίζεται ότι τα συγκεκριμένα χρήματα όντως δεν δόθηκαν, καθώς ο ποδοσφαιριστής είχε αθετήσει όρους της μεταξύ τους τους συμφωνίας έχοντας ήδη διαπραγματευτεί και απαντήσει θετικά στους Γάλλους για να συνεχίσει την καριέρα του στο Παρίσι. 

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος ζητά την καταβολή 26 εκατομμυρίων ευρώ, όπως οριζόταν στο συμβόλαιο, συν 10% τόκους, κάτι που σημαίνει ότι το ποσό φτάνει τα 30 εκατομμύρια ευρώ. 

Οι «μπλαουγκράνα» είναι αποφασισμένοι να περάσουν στην αντεπίθεση και έτσι θα καταθέσουν και αυτοί αγωγή εναντίον του ποδοσφαιριστή καταγγέλλοντάς τον για παράτυπη συμφωνία με την Παρί και διεκδικώντας περίπου 75 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη! 

Μένει να φανεί αν θα υπάρξει διάθεση συμβιβασμού από κάποια από τις εμπλεκόμενες πλευρές ή αν αμφότερες θα επιμείνουν στις αγωγές τους και θα φτάσουν την υπόθεση στα άκρα. 

πηγή sdna

BOUKIS


 
Top